ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Ριφιφί σε κομμωτήριο στο Ίλιον - Με χρήματα και τάμπλετ έφυγαν οι δράστες

Ριφιφί σε κομμωτήριο στο Ίλιον - Με χρήματα και τάμπλετ έφυγαν οι δράστες

Οι δράστες αναρριχήθηκαν από παρακείμενο κτήριο, έφθασαν στην οροφή του καταστήματος, άνοιξαν μία τρύπα και εισέβαλαν σε αυτό.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Διάρρηξη με τη μέθοδο του ριφιφί πραγματοποίησαν τις προηγούμενες ημέρες άγνωστοι σε ένα κομμωτήριο στο Ίλιον.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες αναρριχήθηκαν από παρακείμενο κτήριο, έφθασαν στην οροφή του καταστήματος, άνοιξαν μία τρύπα και εισέβαλαν σε αυτό. Εν συνεχεία απέσπασαν άγνωστο χρηματικό ποσό καθώς και ένα τάμπλετ και έγιναν καπνός.

Η ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου αντιλήφθηκε το τι είχε συμβεί χθες Τρίτη περίπου στις 10.00 το πρωί. Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και σύλληψη των δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη.

Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση με αναστολή στον μεθυσμένο επιβάτη που προκάλεσε αναγκαστική προσγείωση στο «Μακεδονία»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση με αναστολή στον μεθυσμένο επιβάτη που προκάλεσε αναγκαστική προσγείωση στο «Μακεδονία»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google