ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 13 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Ροδόπη: ΕΔΕ στο ΕΚΑΒ Θράκης για την 11χρονη που πνίγηκε - Αναφορές ότι έσπρωχναν το ασθενοφόρο για να κινηθεί

Ροδόπη: ΕΔΕ στο ΕΚΑΒ Θράκης για την 11χρονη που πνίγηκε - Αναφορές ότι έσπρωχναν το ασθενοφόρο για να κινηθεί

Υπάρχουν αναφορές για πρόβλημα στο συγκεκριμένο ασθενοφόρο, με ανθρώπους να το σπρώχνουν για να πάρει μπρος, αφού παρέλαβε την 11χρονη.

ΕΔΕ διενεργείται στο ΕΚΑΒ Θράκης για το περιστατικό πνιγμού της 11χρονης στον Ίμερο Ροδόπης.

Η ΕΔΕ γίνεται προκειμένου να διαπιστωθεί, αν αντιμετώπισε πρόβλημα βλάβης κατά τη διάρκεια της προσέγγισης του περιστατικού, ή και μετά, καθ’ οδόν για το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής, με το 11χρονο κορίτσι από τους Σιδεράδες Ροδόπης, που έχασε τη ζωή του από πνιγμό, την περασμένη Παρασκευή.

Ροδόπη: Αναφορές ότι έσπρωχναν το ασθενοφόρο για να κινηθεί

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, υπάρχουν αναφορές για πρόβλημα στο συγκεκριμένο ασθενοφόρο, με ανθρώπους να το σπρώχνουν για να πάρει μπρος, αφού παρέλαβε την 11χρονη, χωρίς τις αισθήσεις της.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό θα ερωτηθούν τόσο ο οδηγός που είναι στρατιωτικός όσο και το πλήρωμα του ασθενοφόρου.

Αξίζει να σημειωθεί, πως για τη συντήρηση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ που υπάρχουν στα Κέντρα Υγείας, υπεύθυνα είναι τα ίδια τα Κέντρα Υγείας.

Έρευνα για την υπόθεση έχει ξεκινήσει η Εισαγγελία Ροδόπης, με καταθέσεις από τα άτομα που εμπλέκονται.

Η Άννα Ντουντουνάκη στον τελικό των 100μ. πεταλούδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με πανελλήνιο ρεκόρ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Η Άννα Ντουντουνάκη στον τελικό των 100μ. πεταλούδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με πανελλήνιο ρεκόρ