ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Σε κρίσιμη κατάσταση 19χρονος αθλητής πολεμικών τεχνών – Δέχθηκε δυνατό χτύπημα στο κεφάλι σε προπόνηση

Σε κρίσιμη κατάσταση 19χρονος αθλητής πολεμικών τεχνών – Δέχθηκε δυνατό χτύπημα στο κεφάλι σε προπόνηση

Νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύεται ένας 19χρονος αθλητής πολεμικών τεχνών, έπειτα από σοβαρό τραυματισμό που είχε σε προπόνηση.

Ο νεαρός αθλητής φέρεται να δέχθηκε ένα πολύ δυνατό χτύπημα στο κεφάλι κατά τη διάρκεια της προπόνησης, σύμφωνα με πληροφορίες του Neakriti.

Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η κατάσταση της υγείας του του ήταν ιδιαίτερα σοβαρή, καθώς έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο 19χρονος αθλητής παραμένει για αρκετές ημέρες διασωληνωμένος στη ΜΕΘ, με τους γιατρούς να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του.

Κυρανάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Κανένας βουλευτής της ΝΔ δεν κατηγορείται για παράνομο πλουτισμό»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Κυρανάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Κανένας βουλευτής της ΝΔ δεν κατηγορείται για παράνομο πλουτισμό»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google