ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Στη φυλακή ο 39χρονος που σκότωσε τη γυναίκα του στους Αμπελόκηπους: Υποστήριξε ότι ήταν εν βρασμώ

Στη φυλακή ο 39χρονος που σκότωσε τη γυναίκα του στους Αμπελόκηπους: Υποστήριξε ότι ήταν εν βρασμώ

Ο γυναικοκτόνος των Αμπελοκήπων ισχυρίστηκε πως δεν έκρυψε το πτώμα στο πατάρι καθώς πανικοβλήθηκε

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Το δρόμο για τις φυλακές πήρε ο 39χρονος που ομολόγησε την άγρια δολοφονία της γυναίκας του στους Αμπελόκηπους.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 39χρονος γυναικοκτόνος επανέλαβε απολογούμενος στην ανακρίτρια δεν είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία της γυναίκας του και μητέρας των ανήλικων παιδιών του μέσα στο σπίτι τους στους Αμπελόκηπους.

Μεταξύ άλλων, ο δολοφόνος της άτυχης μητέρας ισχυρίστηκε ότι τη μοιραία νύχτα το ζευγάρι είχε έντονο καβγά, εκείνος θόλωσε και καθώς ήταν εν βρασμώ ψυχικής ορμής, άρπαξε ένα σφυρί από την τσάντα της δουλειάς του και τη χτύπησε.

Ακόμη, ο ίδιος υποστήριξε πως πανικοβλήθηκε κι έτσι αποφάσισε να κρύψει τη σορό της και να καθησυχάσει τα παιδιά του, παριστάνοντας ότι η μητέρα τους έφυγε από το σπίτι.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ο 39χρονος εμφανίστηκε συντετριμμένος, κλαίγοντας συνεχώς.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 39χρονου, Χρήστο Στάθη, ο κατηγορούμενος ζήτησε ο ίδιος να πάει στη φυλακή και να μην εξεταστεί καν η δυνατότητα κατ´ οίκον κράτησής του με «βραχιολάκι».

πηγή: newsit.gr

Κυβερνητικές πηγές για Αλέξη Τσίπρα: Άλλα είπε στην ομιλία, άλλα έστειλαν γραπτώς
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Κυβερνητικές πηγές για Αλέξη Τσίπρα: Άλλα είπε στην ομιλία, άλλα έστειλαν γραπτώς
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Ιός Δυτικού Νείλου: Αττική και Θεσσαλία παραμένουν στο επίκεντρο της έξαρσης - «Ιδιαίτερη προσοχή μέχρι τέλος Σεπτέμβρη», λέει η Παγώνη
Βρέθηκε η σορός της 90χρονης μέσα σε σεντόνια στο υπόγειο του σπιτιού της οικογένειας στον Μαραθώνα
Το Βρετανικό Μουσείο «μοιράζει» δεξιά κι αριστερά θραύσματα από τα Γλυπτά του Παρθενώνα – Το «όχι» της Αθήνας