Συγκλονίζει η μητέρα του 23χρονου που μαχαιρώθηκε στην Πάρο: Ο γιατρός μου είπε «παίζουμε με τα δευτερόλεπτα»
«Το ένα μου παιδί έσωσε το άλλο» - Συνελήφθησαν πέντε ανήλικοι - Για ασήμαντη αφορμή η επίθεση
Για την επίθεση με μαχαίρι και τον ξυλοδαρμό που δέχθηκαν δύο αδέλφια στην Πάρο το βράδυ της περασμένης Παρασκευής από πέντε ανήλικους, μίλησε η μάνα των παιδιών.
«Εύχομαι αυτό που πέρασα εγώ καμία μάνα να μην το περάσει. Το ένα μου παιδί έσωσε το άλλο. Ήταν ο μεγάλος μου γιος μόνος του και τον είχαν βάλει κάτω και τον έδερναν. Και πάνω στην ώρα πηγαίνει και ο μικρός, βλέπει το περιστατικό και μπαίνει στη μέση για να τους χωρίσει και του έριξαν τις μαχαιριές. Ο μικρός του λέει "νιώθω κάτι στην πλάτη μου", σηκώνει ο μεγάλος την μπλούζα του και βλέπει το αίμα και τους παίρνει στο κυνήγι και πρόλαβε κάνα δύο και τους χτύπησε», περιέγραψε στον τηλεοπτικό σταθμό του STAR η μητέρα των παιδιών.
«Με φωνάζει ο γιατρός και μου λέει ''παίζουμε με τα δευτερόλεπτα πρέπει να μπει κατευθείαν για χειρουργείο, η ζωή του κρέμεται από μία κλωστή γιατί το τραύμα ξεκίνησε και ήταν ένα αμύγδαλο και αυτή τη στιγμή έχει γίνει ένα αυγό η τρύπα στον πνεύμονα", αν ήταν μου είπαν λίγο πιο μεγάλος θα είχε πεθάνει», συμπληρώνει η μητέρα.
Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν για μια ασήμαντη αφορμή, όταν ο 23χρονος και ο αδερφός του (33 ετών) έκαναν παρατήρηση στην παρέα των ανηλίκων. Και οι πέντε ανήλικοι συνελήφθησαν μετά την άγρια επίθεση.
«Νιώθω τυχερός που ζω»
Στο μεταξύ, το θύμα της άγριας επίθεσης χειρουργήθηκε στο νοσοκομείο της Σύρου και πλέον έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Όπως δήλωσε στο MEGA, από το δωμάτιο του νοσοκομείου, νιώθει τυχερός που είναι ακόμα ζωντανός.
«Νιώθω τυχερός που δεν έπαθα κάτι πιο σοβαρό και ζω ακόμα. Μία στις δύο μαχαιριές βρήκε τον πνεύμονά μου και τον τρύπησε, γι’ αυτό με έφεραν στη Σύρο», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο 16χρονος δράστης αναγνωρίστηκε από το θύμα και παραδέχθηκε την πράξη του στους αστυνομικούς. Πρόκειται για έναν νεαρό που ζει στην Αθήνα και βρισκόταν στο νησί, στη γιαγιά του, για τα Χριστούγεννα.
Πηγή: protothema.gr
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Κακοκαιρία στην Κρήτη: Μεγάλο πρόβλημα στις πτήσεις – Καθηλωμένα τα αεροπλάνα στο Ηράκλειο
Η δυνατή καταιγίδα έφερε καθυστερήσεις και αλλαγές σε δεκάδες πτήσεις - Αεροπλάνα κατευθύνθηκαν σε Αθήνα, Χανιά, Ρόδο, ακόμη και στο Μπόντρουμ
Μαζωνάκης: Οι γιατροί, πριν μία εβδομάδα, κατήγγειλαν το μισθωτήριο του ακινήτου στην Καρνεάδου για να μη δίνουν ενοίκιο
"Υπάρχει προσπάθεια συγκάλυψης. Υπάρχει προσπάθεια να κρυφτούν ίχνη και δεν είναι η μόνη συγκαλυπτική ενέργεια", ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας Μαζωνάκη.
Ναύπακτος: Αγριογούρουνα μπήκαν σε αυλή σπιτιού για να βρουν τροφή – Βίντεο
Κάτοικοι και παραγωγοί αναφέρουν ζημιές σε καλλιέργειες και αγροτικές εκτάσεις.
Σεισμός στην Κυπαρισσία μεγέθους 3,5 Ρίχτερ
Η σεισμική δόνηση είχε εστιακό βάθος 20,7 χιλιόμετρα.
Άκης Σκέρτσος: Σταθερή προτεραιότητα της κυβέρνησης η στήριξη των φοιτητών και των οικογενειών τους
Ο Υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, απαντά σε δημοσιεύματα που συνδέουν τη φετινή μη εγγραφή επιτυχόντων σε πανεπιστήμια με το υψηλό κόστος ζωής, παρουσιάζοντας πανελλαδικά στοιχεία που δείχνουν μικρή μείωση του ποσοστού μη εγγραφής το 2026 σε σχέση με το 2025.
Die Linke προς Αλέξη Τσίπρα: «Μοιραζόμαστε κοινές αριστερές ιδέες - Ευγνώμονες που έχουμε φίλους σαν εσένα»
Ευχαρίστησε τον Αλέξη Τσίπρα για «τα ευγενικά λόγια και την αλληλεγγύη που επέδειξε».