ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 23 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Σύγκρουση λεωφορείου με τραμ στον Πειραιά - 30 επιβάτες τραυματίες

Σύγκρουση λεωφορείου με τραμ στον Πειραιά - 30 επιβάτες τραυματίες

Το τροχαίο έγινε στην Μικράς Ασίας όταν το λεωφορείο σταμάτησε στη στάση για να αποβιβαστούν επιβάτες

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, όταν αστικό λεωφορείο συγκρούστηκε με τραμ στην οδό Μικράς Ασίας στον Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 30 επιβάτες έχουν τραυματιστεί. Το τροχαίο συνέβη όταν το λεωφορείο σταμάτησε στη στάση προκειμένου να αποβιβάσει επιβάτες και έπεσε πάνω του το τραμ.

Σε βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το protothema.gr, φαίνεται το τραμ να έχει χτυπήσει το πίσω μέρος του λεωφορείου ενώ αρκετά άτομα κάθονται στο πεζοδρόμιο.

Λόγω του τροχαίου, στην οδό Μικράς Ασίας η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Πηγή: protothema.gr

Νέα επίθεση Σαμαρά σε Μητσοτάκη για την ακρίβεια: Παρέμβαση του κράτους για την ανακούφιση νοικοκυριών – «Τα έκανα ακόμη και με μνημόνια»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Νέα επίθεση Σαμαρά σε Μητσοτάκη για την ακρίβεια: Παρέμβαση του κράτους για την ανακούφιση νοικοκυριών – «Τα έκανα ακόμη και με μνημόνια»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Γιώργος Μαζωνάκης: Με νέο υπόμνημα ο 58χρονος γιατρός «αδειάζει» τη σύζυγό του και αρνείται κάθε σχέση με εναλλακτικές θεραπείες
Θεοδώρα Ψαλτοπούλου: «Νωρίτερα ξεκίνησε η επιδημία της γρίπης, ποιοι πρέπει να εμβολιαστούν πρώτοι»
«Κουμπαράς» για τα παιδιά: Ποιοι θα μπορούν να τον «ανοίγουν», πού θα επενδύονται τα χρήματα, πότε θα μπορεί κανείς να τα «σηκώσει»