Τέμπη: Χιλιάδες πολίτες σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα στο νέο συλλαλητήριο για τα 57 θύματα
Νέα συλλαλητήρια πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα για τα 57 θύματα των Τεμπών.
Μόλις λίγες μέρες μετά τα μεγάλα συλλαλητήρια που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε 11 πόλεις του εξωτερικού, χιλιάδες πολίτες ξαναβγήκαν σήμερα (05.03.2025) στους δρόμους, σε νέες συγκεντρώσεις αναφορικά με την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη.
Έπειτα από ανακοινώσεις, εργατικά σωματεία και φοιτητικοί σύλλογοι κάλεσαν τον κόσμο να συγκεντρωθεί σε νέες διαδηλώσεις και συλλαλητήρια σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, για την σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών και τους 57 ανθρώπους που έχασαν την ζωή τους, την μοιραία νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου του 2023.
Θεσσαλονίκη
Ξανά στους δρόμους της Θεσσαλονίκης έχουν βγει διαδηλωτές, ζητώντας δικαιοσύνη για τους 57 νεκρούς των Τεμπών, μόλις πέντε μέρες μετά τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια της 28ης Φεβρουαρίου.
Εργαζόμενοι κάθε ηλικίας, φοιτητές και οικογένειες, δίνουν το παρών για μια ακόμη φορά, ζητώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη στα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών και στις οικογένειες τους.

eurokinissi
«Θα είμαστε εδώ όσο αντέχουμε». Με αυτά τα λόγια η Χρυσούλα Χλωρού, αδελφή της Βασιλικής Χλωρού συγκλονίζει και ζητά δικαίωση για τους ανθρώπους που σκοτώθηκαν στα Τέμπη. «Θα υπάρξουν πολλές εξελίξεις από εδώ και πέρα. Να καταλάβουν όλοι τη συγκάλυψη που έχει γίνει και το μπάζωμα», πρόσθεσε.
Η Τζένη Λάτα, αδελφή της Κλαούντια από το βήμα εκφώνησε και τα 57 ονόματα των νεκρών, με τον κόσμο να χειροκροτεί για κάθε ένα από τα θύματα.
Πάτρα
Και την Πάτρα διοργανώθηκε μετά από κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου της πόλης, με ραντεβού στην πλατεία Γεωργίου Α’.
Στη διαδήλωση συμμετέχουν φοιτητές καθώς και μαθητές.
Πηγή: newsit.gr
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τον Δήμο Λοκρών
Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση:
Καμένο αυτοκίνητο από διαδηλώσεις - Ποιος το πληρώνει;
Η φωτιά από μολότοφ μπορεί να καταστρέψει ένα αυτοκίνητο μέσα σε λίγα λεπτά. Η αποζημίωση στην Ελλάδα εξαρτάται από συγκεκριμένες καλύψεις και εξαιρέσεις.
Ανοιξιάτικο τοπίο τις επόμενες ημέρες - Πότε χαλάει ξανά ο καιρός
Με ανοιξιάτικες συνθήκες θα κυλήσει ο καιρός έως την Πέμπτη, με ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή στις περισσότερες περιοχές της χώρας.
Εισαγγελική έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη - Ξανά στο «σκαμνί» οι δύο ψαράδες
Η αθωωτική απόφαση για τα δύο αδέρφια ψαράδες προκάλεσε την έντονη αντίδραση της οικογένειας του πρώην Υπουργού του ΠΑΣΟΚ.
Λαμία: Τροχαίο με μηχανάκι και δύο τραυματίες στα φανάρια του Αστυνομικού Μεγάρου (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)
Στο οδόστρωμα κατέληξε ο δικυκλιστής, τραυματίστηκε και η οδηγός του αυτοκινήτου - Διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Λαμίας.