Θανατηφόρο τροχαίο στα Γιάννενα: Αυτοκίνητο παρέσυρε ποδηλάτη, τον σκότωσε και τον παράτησε στον δρόμο
Βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για τον εντοπισμό του οχήματος και του οδηγού
Ένα φονικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (24/5/2026) στα Γιάννενα, με θύμα έναν 31χρονο αλλοδαπό ποδηλάτη τον οποίο παρέσυρε οδηγός αυτοκινήτου και τον παράτησε στη μέση του δρόμου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του epirusgate.gr, λίγο μετά τη 1:10 τα ξημερώματα, το αυτοκίνητο συγκρούστηκε με το ποδήλατο στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου, στην περιοχή της Ανατολής στα Γιάννενα.
Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο 31χρονος ποδηλάτης, ο οποίος δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
Ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε το σημείο αμέσως μετά το δυστύχημα, χωρίς να προσφέρει βοήθεια στο θύμα ή να ειδοποιήσει τις αρχές.
Η Τροχαία Ιωαννίνων διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό του οχήματος και του οδηγού που ενεπλάκη στο δυστύχημα, εξετάζοντας όλα τα διαθέσιμα στοιχεία από την περιοχή.
πηγή: newsit.gr
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Θεοδώρα Ψαλτοπούλου: «Νωρίτερα ξεκίνησε η επιδημία της γρίπης, ποιοι πρέπει να εμβολιαστούν πρώτοι»
Νωρίτερα από το συνηθισμένο έκανε την εμφάνισή της φέτος η εποχική γρίπη, ενώ έχουν καταγραφεί και τρεις ασθενείς που νοσηλεύονται σε ΜΕΘ, σύμφωνα με όσα ανέφερε η Θεοδώρα Ψαλτοπούλου.
«Κουμπαράς» για τα παιδιά: Ποιοι θα μπορούν να τον «ανοίγουν», πού θα επενδύονται τα χρήματα, πότε θα μπορεί κανείς να τα «σηκώσει»
Το νέο μοντέλο αποταμίευσης για τα παιδιά, με τη συμμετοχή του κράτους στη δημιουργία του αρχικού τους κεφαλαίου, εξειδικεύεται με το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.
Συναγερμός στην Ομόνοια: Άτομο έπεσε από τον δεύτερο όροφο ξενοδοχείου, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Το άτομο επέζησε της πτώσης και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».
Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε τον υπερυπολογιστή «Δαίδαλο»: Η Ελλάδα είναι πιο μπροστά σε σχέση με άλλες χώρες
Ο «Δαίδαλος» θα παρέχει υπολογιστικούς πόρους σε πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα, νεοφυείς και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και δημόσιους φορείς.
Καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: Αντίστροφη μέτρηση με το βλέμμα στην Τουρκία -Μεταξύ νέας έντασης και χρυσής τομής
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την επανέναρξη των ερευνών της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας-Κύπρου, με το επόμενο διάστημα να θεωρείται καθοριστικό για την πορεία ενός έργου που έχει βρεθεί επανειλημμένα στο επίκεντρο της ελληνοτουρκικής αντιπαράθεσης.
Εγκαινιάζεται ο εθνικός υπερυπολογιστής «Δαίδαλος» στο Λαύριο, έργο προϋπολογισμού 58,9 εκατ. ευρώ
Διαθέτει μετρημένη υπολογιστική επίδοση 85,69 petaflops καταλαμβάνοντας την 31η θέση παγκοσμίως στη λίστα TOP500