ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 16 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Θάνατος 54χρονης στον Πύργο από κεραυνοβόλο μηνιγγίτιδα

Θάνατος 54χρονης στον Πύργο από κεραυνοβόλο μηνιγγίτιδα

Η τραγική αυτή εξέλιξη έχει προκαλέσει ανησυχία στην τοπική κοινωνία, ενώ οι υγειονομικές αρχές βρίσκονται σε εγρήγορση για την πρόληψη περαιτέρω κρουσμάτων.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Οι αρχικές εκτιμήσεις για την αιτία θανάτου της 54χρονης γυναίκας στον Πύργο φαίνεται να επιβεβαιώνονται, καθώς διαπιστώθηκε πως προσβλήθηκε από κεραυνοβόλο μηνιγγίτιδα, το ίδιο στέλεχος που είχε μολύνει και τον νεαρό φοιτητή στην Πάτρα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας, Σπύρου Πολίτη στο Patrisnews, η γυναίκα παρουσίασε ξαφνικά συμπτώματα το πρωί του Σαββάτου. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Πύργου με υψηλό πυρετό, και τα πρώτα συμπτώματα της νόσου. Παρά τις άμεσες ιατρικές προσπάθειες, η κατάσταση της επιδεινώθηκε ραγδαία.

Οι γιατροί την διασωλήνωσαν αμέσως και την εισήγαγαν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου δυστυχώς κατέληξε το απόγευμα της ίδιας ημέρας

Μετά την επιβεβαίωση της διάγνωσης, ενημερώθηκαν άμεσα οι συγγενείς της 54χρονης, το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που τη μετέφερε, καθώς και οι συνάδελφοί της, ώστε να λάβουν την απαραίτητη χημειοπροφύλαξη.

Η τραγική αυτή εξέλιξη έχει προκαλέσει ανησυχία στην τοπική κοινωνία, ενώ οι υγειονομικές αρχές βρίσκονται σε εγρήγορση για την πρόληψη περαιτέρω κρουσμάτων.

Πηγή: patrisnews.com

«Έφυγε» η σπουδαία ηθοποιός Ελένη Προκοπίου σε ηλικία 87 ετών
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ «Έφυγε» η σπουδαία ηθοποιός Ελένη Προκοπίου σε ηλικία 87 ετών
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Πλάκα: Αποκαλυπτικές εικόνες από τον αγωγό φυσικού αερίου στο κτίριο της φονικής έκρηξης – Κατασκευάστηκε τη δεκαετία του ’90
Κατερίνη: 16χρονη κοπέλα βούτηξε στο κενό από μπαλκόνι -Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, τι ερευνούν οι Αρχές
Πλάκα: «Η πρεσβεία μας ενημέρωσε 12 ώρες μετά την έκρηξη, προσπαθώ να παραμείνω δυνατός» λέει ο ξάδερφος δύο θυμάτων
Υπόθεση Μαζωνάκη: «Έπεσα από τα σύννεφα, είχα δεδομένο ότι η 56χρονη είναι γυναικολόγος – Δεν φαντάζεσαι ότι το ιατρείο δεν είναι νόμιμο» λέει ο υπνοθερπαευτής