Θεσσαλονίκη: Ασφυκτικό θάνατο δείχνει η νεκροψία για την 59χρονη που δολοφονήθηκε από τον αδελφό της – Πάλεψε πριν «σβήσει»
«Η αδερφή μου δεν θα μας απασχολήσει άλλη φορά», φέρεται να είπε στην σύζυγό του πριν ομολογήσει το έγκλημα του στην αστυνομία.
Ασφυκτικός και γρήγορος ήταν ο θάνατος της 59χρονης στο διαμέρισμα της στη Θεσσαλονίκη, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής που έγινε στη σορό της. Ο δράστης της δολοφονίας, ο αδελφός της, αφαίρεσε τη ζωή της μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, τυλίγοντας γύρω από το κεφάλι της μία σακούλα σούπερ μάρκετ.
Όπως δείχνουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας, παρά το γεγονός πως η 59χρονη έχασε γρήγορα τη ζωή της, και το ότι ήταν σε ευάλωτη κατάσταση λόγω του εγκεφαλικού που υπέστη (η δολοφονία έγινε μέσα στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη, λίγες ώρες αφού είχε επιστρέψει από το νοσοκομείο), προσπάθησε να ξεφύγει από τα χέρια του 50χρονου αδελφού της. Το θύμα πάλεψε σκληρά για να σωθεί καθώς βρέθηκαν σημάδια πάλης και αντίστασης.
Η σοκαριστική δολοφονία έγινε το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου στη οδό Αλεξανδρείας στη Θεσσαλονίκη. Ο 50χρονος αδερφός της είχε πάει να την πάρει από το νοσοκομείο και την συνόδευσε στο διαμέρισμα της. Λίγο μετά όμως αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του αίματός του, ισχυριζόμενος ότι θόλωσε καθώς κουράστηκε από μία συγκεκριμένη συμπεριφορά της.
Μετά τη δολοφονία, ο 50χρονος τηλεφώνησε στην σύζυγο του και φέρεται να της είπε ότι «η αδερφή μου δεν θα μας απασχολήσει άλλη φορά» και στην συνέχεια τηλεφώνησε στην Αστυνομία όπου και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.
Να σημειωθεί τέλος ότι ο 50χρονος οδηγήθηκε χθες στα Δικαστήρια όπου του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, έλαβε προθεσμία και θα απολογηθεί την Τετάρτη ενώ έως τότε παραμένει υπό κράτηση.
Πληροφορίες από thestival.gr
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
«Κουμπαράς» για τα παιδιά: Ποιοι θα μπορούν να τον «ανοίγουν», πού θα επενδύονται τα χρήματα, πότε θα μπορεί κανείς να τα «σηκώσει»
Το νέο μοντέλο αποταμίευσης για τα παιδιά, με τη συμμετοχή του κράτους στη δημιουργία του αρχικού τους κεφαλαίου, εξειδικεύεται με το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.
Συναγερμός στην Ομόνοια: Άτομο έπεσε από τον δεύτερο όροφο ξενοδοχείου, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Το άτομο επέζησε της πτώσης και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».
Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε τον υπερυπολογιστή «Δαίδαλο»: Η Ελλάδα είναι πιο μπροστά σε σχέση με άλλες χώρες
Ο «Δαίδαλος» θα παρέχει υπολογιστικούς πόρους σε πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα, νεοφυείς και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και δημόσιους φορείς.
Καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: Αντίστροφη μέτρηση με το βλέμμα στην Τουρκία -Μεταξύ νέας έντασης και χρυσής τομής
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την επανέναρξη των ερευνών της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας-Κύπρου, με το επόμενο διάστημα να θεωρείται καθοριστικό για την πορεία ενός έργου που έχει βρεθεί επανειλημμένα στο επίκεντρο της ελληνοτουρκικής αντιπαράθεσης.
Εγκαινιάζεται ο εθνικός υπερυπολογιστής «Δαίδαλος» στο Λαύριο, έργο προϋπολογισμού 58,9 εκατ. ευρώ
Διαθέτει μετρημένη υπολογιστική επίδοση 85,69 petaflops καταλαμβάνοντας την 31η θέση παγκοσμίως στη λίστα TOP500
Ο Τσίπρας υπέρ των κινητοποιήσεων στη Γαλλία: «Το μήνυμα έρχεται δυνατά» λέει
Ο πρόεδρος της ΕΛ.Α.Σ. ξεκινά περιοδεία στη Θεσσαλία όπου θα έχει συναντήσεις με αγρότες, κτηνοτρόφους, επαγγελματίες και νέους.