Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 36χρονος για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας – Γυναίκα βγήκε ημίγυμνη στο πεζοδρόμιο έπειτα από ξυλοδαρμό
Συνελήφθη ένας 36χρονος έπειτα από το επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας που σημειώθηκε το μεσημέρι των Χριστουγέννων (25/12), στη δυτική Θεσσαλονίκη.
Το περιστατικό έλαβε χώρα στα Διαβατά, όταν ένας 36χρονος από τη Σιέρα Λεόνε χτύπησε τη σύζυγό του, ίδιας υπηκοότητας. Η γυναίκα διακομίσθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ενώ ο 36χρονος δράστης συνελήφθη, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας χτύπησε τη γυναίκα του, η οποία για να ξεφύγει από την οργή του βγήκε ημίγυμνη στο πεζοδρόμιο.
Σύμφωνα με το thesstoday.gr, το περιστατικό σημειώθηκε οδό Μ. Αλεξάνδρου στα Διαβατά, όπου αμέσως έτρεξαν γείτονες για να βοηθήσουν την γυναίκα, στην οποία έδωσαν ρούχα και στην συνέχεια ειδοποίησαν την αστυνομία.
Όπως ανέφεραν οι γείτονες προηγήθηκε άγριος καβγάς μεταξύ του ζευγαριού, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του thesstoday.gr έφερε χτυπήματα στο κεφάλι και ήταν ματωμένη. Σημειώνεται ότι πρόκειται για οικογένεια με τρία ανήλικα παιδιά.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Κακοκαιρία στην Κρήτη: Μεγάλο πρόβλημα στις πτήσεις – Καθηλωμένα τα αεροπλάνα στο Ηράκλειο
Η δυνατή καταιγίδα έφερε καθυστερήσεις και αλλαγές σε δεκάδες πτήσεις - Αεροπλάνα κατευθύνθηκαν σε Αθήνα, Χανιά, Ρόδο, ακόμη και στο Μπόντρουμ
Μαζωνάκης: Οι γιατροί, πριν μία εβδομάδα, κατήγγειλαν το μισθωτήριο του ακινήτου στην Καρνεάδου για να μη δίνουν ενοίκιο
"Υπάρχει προσπάθεια συγκάλυψης. Υπάρχει προσπάθεια να κρυφτούν ίχνη και δεν είναι η μόνη συγκαλυπτική ενέργεια", ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας Μαζωνάκη.
Ναύπακτος: Αγριογούρουνα μπήκαν σε αυλή σπιτιού για να βρουν τροφή – Βίντεο
Κάτοικοι και παραγωγοί αναφέρουν ζημιές σε καλλιέργειες και αγροτικές εκτάσεις.
Σεισμός στην Κυπαρισσία μεγέθους 3,5 Ρίχτερ
Η σεισμική δόνηση είχε εστιακό βάθος 20,7 χιλιόμετρα.
Άκης Σκέρτσος: Σταθερή προτεραιότητα της κυβέρνησης η στήριξη των φοιτητών και των οικογενειών τους
Ο Υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, απαντά σε δημοσιεύματα που συνδέουν τη φετινή μη εγγραφή επιτυχόντων σε πανεπιστήμια με το υψηλό κόστος ζωής, παρουσιάζοντας πανελλαδικά στοιχεία που δείχνουν μικρή μείωση του ποσοστού μη εγγραφής το 2026 σε σχέση με το 2025.
Die Linke προς Αλέξη Τσίπρα: «Μοιραζόμαστε κοινές αριστερές ιδέες - Ευγνώμονες που έχουμε φίλους σαν εσένα»
Ευχαρίστησε τον Αλέξη Τσίπρα για «τα ευγενικά λόγια και την αλληλεγγύη που επέδειξε».