ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 7 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη άνδρας για την πυρκαγιά στον Χορτιάτη - Του επιβλήθηκε πρόστιμο 4.331 ευρώ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη άνδρας για την πυρκαγιά στον Χορτιάτη - Του επιβλήθηκε πρόστιμο 4.331 ευρώ

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών μελισσοκόμου και εξουδετερώθηκε χάρη στην έγκαιρη ενημέρωση από drone

Στη σύλληψη ενός άνδρα για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα κατά τη διάρκεια εργασιών μελισσοκόμου στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης προχώρησε το απόγευμα του Σαββάτου (23/8) η αστυνομία, ενώ του επιβλήθηκε πρόστιμο 4.331 ευρώ.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής που κατάφεραν να περιορίσουν το πύρινο μέτωπο πριν πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Την αιτία της πυρκαγιάς ανέφερε σε ανάρτησή του στα social media ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, συμπληρώνοντας πως «εξουδετερώθηκε χάρη στην έγκαιρη ενημέρωση από drone και την άμεση κινητοποίηση Πυροσβεστικής, Πολιτικής Προστασίας και εθελοντών του δήμου» και ευχαριστώντας όλους όσοι βοήθησαν στην κατάσβεσή της.

Ηράκλειο: Επεισοδιακή καταδίωξη οδηγού που δεν είχε δίπλωμα και βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ – Του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 29 μηνών
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Ηράκλειο: Επεισοδιακή καταδίωξη οδηγού που δεν είχε δίπλωμα και βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ – Του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 29 μηνών