ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε υπαλλήλους περιπτέρου – Έδωσαν αλκοόλ σε ανήλικες, στο νοσοκομείο λόγω μέθης

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε υπαλλήλους περιπτέρου – Έδωσαν αλκοόλ σε ανήλικες, στο νοσοκομείο λόγω μέθης

Τα κορίτσια έκαναν βόλτα μεθυσμένα και εντοπίστηκαν από αστυνομικούς

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικές αρχές σε δυο υπαλλήλους περιπτέρου, καθώς έδωσαν αλκοόλ σε δυο ανήλικα κορίτσια, στη Θεσσαλονίκη.

Με την κατηγορία ότι προμήθευσαν αλκοολούχα ποτά σε δύο κορίτσια 14 χρόνων συνελήφθησαν ο υπεύθυνος και ένας υπάλληλος (22 και 26 χρόνων αντίστοιχα) περιπτέρου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Τα κορίτσια, σύμφωνα με το newsit.gr, έκαναν βόλτα μεθυσμένα το βράδυ του Σαββάτου (14.06.2025) στο ύψος της πλατείας Αριστοτέλους και εντοπίστηκαν από αστυνομικούς, οι οποίοι φρόντισαν να μεταφερθούν σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και η έρευνα που έκαναν στη συνέχεια τους οδήγησε στους δύο συλληφθέντες.

Η ΕΛ.ΑΣ προειδοποιεί για νέα τηλεφωνική απάτη: «Ισχυρίζονται ότι υπάρχει πρόβλημα με τα στοιχεία ταυτότητάς σας»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Η ΕΛ.ΑΣ προειδοποιεί για νέα τηλεφωνική απάτη: «Ισχυρίζονται ότι υπάρχει πρόβλημα με τα στοιχεία ταυτότητάς σας»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google