Τι λέει ο άνθρωπος που βρήκε νεκρό τον πατέρα που χτύπησε ο γιος του με μπαστούνι στη Ροδόπη
«Είδα το κεφάλι στον τοίχο» – «Δεν είπε κουβέντα αν τον χτύπησε. Ζήτησε μόνο να πάω στο σπίτι να τον δω»
Δηλώσεις στη τηλεόραση έκανε ο άνδρας που εντόπισε νεκρό τον πατέρα στη Ροδόπη που ξυλοκόπησε ο γιος του με μπαστούνι.
Ο γιος φέρεται ότι αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα και σύμφωνα με τον άνδρα τη μοιραία μέρα τον παρακάλεσε να δουν τον πατέρα του, τονίζοντας ότι μπορεί να έχει πεθάνει.
«Χθες το μεσημέρι μάλωνε με τον πατέρα του. Αυτοί συνέχεια μαλώνανε και στο αμάξι να ήταν. Ο πατέρας του φοβόταν. Έλεγε “καμιά φορά σηκώνεται να με δείρει”, τα λόγια του δεν ήταν καλά. Έλεγα να πάνε σε ένα γιατρό ή να παίρνει τα χάπια. Έλεγε ότι ηρεμούσε όταν τα έπαιρνε», είπε ο άνδρας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για το περιστατικό που έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης.
«Χθες ήρθε κοντά στις 3 και μισή, τον ακούσαν πολλοί, αλλά κανείς δεν βγήκε, τον είχαν συνηθίσει. Μετά ήρθε σε μένα και βγήκα να δω τι γίνεται, γιατί τόσο πολύ φωνή και να χτυπάει τη πόρτα φωνάζοντας “ακούτε και δεν βγαίνετε;”. Μου λέει δεν μπορώ να περπατήσω. Του λέω “πως ήρθες εδώ;”. “Έκανα γύρω, γύρω το χωριό με τον πατέρα μου, μήπως με ψάχνει”. Λέω “άσε θα σε πάω εγώ σπίτι σου όταν ξημερώσει. Θα βγει τότε ο πατέρας σου στο καφενείο, θα σε πάω”», είπε χαρακτηριστικά.
«Μου λέει “όχι, όχι τώρα να πάμε, να δούμε μήπως πέθανε”. Πάμε, χτυπάω το παράθυρο, τίποτα, ούτε και όσο φώναζα. Πιάνω το χερούλι και άνοιξε η πόρτα. Ανοίγει και βλέπω και τον πατέρα του σε ένα κρεβάτι με παντελόνι, ανοιχτό πουκάμισο στο στήθος και το κεφάλι του ήταν στον τοίχο. Είδα κάτι αίματα και στη κοιλιά του. Σίγουρα λεώ τον μαχαίρωσε. Φοβήθηκα και πήρα αμέσως το 100 και μού είπαν να πάρω το 166», δήλωσε στην εκπομπή του Star.
«Δεν είπε κουβέντα αν τον χτύπησε. Ζήτησε μόνο να πάω στο σπίτι να τον δω», πρόσθεσε στη συνέχεια.
Σημειώνεται, ότι ο ηλικιωμένος πατέρας έφερε πολλά χτυπήματα στο κεφάλι του, τα οποία φέρεται να προήλθαν από μπαστούνι, ενώ επίσημη αιτία θανάτου είναι η καρδιακή ανακοπή.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Αποφυλάκιση Κασιδιάρη: Αντιδράσεις των κομμάτων για την πρόθεση του να κατέβει στις εκλογές – «Πρόκληση απέναντι στα θύματα της Χρυσής Αυγής»
Το ερώτημα της συμμετοχής στις επόμενες εκλογές και οι αποφάσεις του Αρείου Πάγου
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Κεραμεικό για τα εγκαίνια των έργων αναβάθμισης στον αρχαιολογικό χώρο
Ο πρωθυπουργός συνεχάρη την ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού, επισημαίνοντας ότι διατίθενται 350 εκατομμύρια ευρώ για περισσότερα από 100 διαφορετικά έργα
Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων: Νόμιμο το SMS του υπουργείου Μεταφορών για την έξοδο της 28ης Οκτωβρίου 2025
«Ήταν αναγκαία για την άμεση ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όσο το δυνατόν μεγαλύτερου αριθμού πολιτών», αναφέρει η απόφαση
Ο Γιώργος Φλωρίδης θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στις εκλογές – Κατεβαίνει στην Α’ Θεσσαλονίκης
Στη μάχη του σταυρού ο υπουργός Δικαιοσύνης, με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη
Γιώργος Μαζωνάκης: «Δεν το χωράει το μυαλό μου, ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία των γιατρών», λέει η αδερφή του Μαρία
Η Μαρία Μαζωνάκη μίλησε αποκλειστικά στο Live News και μεταξύ άλλων είπε ότι δεν γνώριζε για την εν λόγω διαδικασία
Ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε υποβληθεί σε υδροθεραπεία μια μέρα πριν πεθάνει: Απαγορευτικός ο συνδυασμός της με την πλασμαφαίρεση
Η υδροθεραπεία μπορεί να προκαλέσει μεταβολές στο σώμα, ενώ αν ένας οργανισμός είναι αφυδατωμένος και υποβληθεί και σε πλασμαφαίρεση, υπάρχει υψηλός κίνδυνος υπότασης