ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

«Το στόμα μου ήταν κλειστό από τον φόβο των βασανιστηρίων» - Τι είπε στη μαραθώνια απολογία της η σύζυγος του αστυνομικού της Βουλής

«Το στόμα μου ήταν κλειστό από τον φόβο των βασανιστηρίων» - Τι είπε στη μαραθώνια απολογία της η σύζυγος του αστυνομικού της Βουλής

«Είχα μιλήσει στην πεθερά μου το 2016».

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

«Το στόμα μου ήταν κλειστό από τον φόβο των απειλών και των βασανιστηρίων που με υπέβαλε» φέρεται να είπε στη μαραθώνια απολογία της, η σύζυγος του αστυνομικού της Βουλής, ο οποίος έχει προφυλακιστεί για τον βιασμό και την κακοποίηση των ανήλικων παιδιών του.

Πλέον και η 35χρονη μητέρα των παιδιών είναι αντιμέτωπη με βαρύτατα κακουργήματα, καθώς η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών της άσκησε ποινική δίωξη για: Βιασμό ανηλίκου από οικείο πρόσωπο από κοινού κατ’ εξακολούθηση κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια από κοινού αλλά και γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών.

Η 35χρονη φέρεται να είχε μιλήσει για τις απειλές και τα βασανιστήρια που υφίστατο από τον σύζυγό της, χωρίς όμως να παρέμβει κανένας.

«Μια φορά με είχε τοποθετήσει μπρούμυτα. Ασκούσε τόσο δύναμη στο κεφάλι μου προς τα κάτω και επειδή φορούσα κρεμαστό σταυρό στον λαιμό μου, αυτός καρφώθηκε στο πηγούνι μου, με αποτέλεσμα να χρειαστώ ράμματα» περιέγραψε η 35χρονη, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, στην κατάθεσή της που διήρκεσε για πάνω από 7 ώρες.

«Πολλές φορές στη δουλειά φαίνονταν τα σημάδια της κακοποίησής μου. Είχα μιλήσει και στην πεθερά μου το 2016. Ένιωσα ασφαλής να μιλήσω τότε γιατί ο σύζυγός μου νοσηλευόταν με λοίμωξη και νόμιζα ότι θα πεθάνει» είπε ακόμα η σύζυγος του αστυνομικού της Βουλής.


Τι είναι το Ελ Νίνιο και πόσο μπορεί να επηρεάσει τον χειμώνα στην Ελλάδα, 10 ερωτήσεις και απαντήσεις
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Τι είναι το Ελ Νίνιο και πόσο μπορεί να επηρεάσει τον χειμώνα στην Ελλάδα, 10 ερωτήσεις και απαντήσεις
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Ιός Δυτικού Νείλου: Αττική και Θεσσαλία παραμένουν στο επίκεντρο της έξαρσης - «Ιδιαίτερη προσοχή μέχρι τέλος Σεπτέμβρη», λέει η Παγώνη
Βρέθηκε η σορός της 90χρονης μέσα σε σεντόνια στο υπόγειο του σπιτιού της οικογένειας στον Μαραθώνα
Το Βρετανικό Μουσείο «μοιράζει» δεξιά κι αριστερά θραύσματα από τα Γλυπτά του Παρθενώνα – Το «όχι» της Αθήνας
Ενώπιον του ανακριτή οι 3 κατηγορούμενοι για το νεκρό βρέφος στην Κυψέλη - Τα αποτελέσματα του DNA για τα παιδιά και οι ανατριχιαστικές καταθέσεις