Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρή 23χρονη σε τροχαίο – Πώς συνέβη το δυστύχημα
Με… αίμα βάφτηκε ξανά η άσφαλτος στην Κρήτη καθώς μία γυναίκα έχασε τη ζωή της σε τροχαίο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost όλα συνέβησαν στις 5 τα ξημερώματα της Πέμπτης όταν το μηχανάκι που οδηγούσε η 23χρονη την ώρα που κινούνταν στο δρόμο Σταλίδα – Μάλια, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, συγκρούστηκε με μηχανάκι που οδηγούσε ένας 27χρονος Αιγύπτιος.
Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση με διερχόμενους οδηγούς να ειδοποιούν τις Αρχές.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στην περιοχή ωστόσο οι διασώστες δεν μπορούσαν να προσφέρουν καμία βοήθεια στην γυναίκα η οποία είχε ήδη αφήσει την τελευταία της πνοή.
Υπενθυμίζεται ότι χθες ένας 57χρονος Γερμανός τουρίστας άφησε την τελευταία του πνοή στο αυτοκίνητο.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του cretapost ο 57χρονος αισθάνθηκε αδιαθεσία την ώρα που κινούνταν σε δρόμο του Σπηλίου, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας του.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Μητσοτάκης: Η νέα διπλή αναβάθμιση από τη Moody’s επιβεβαιώνει την ορθότητα της πολιτικής μας και τη συνεχή πρόοδο της οικονομίας μας
«Η αξιοπιστία και η σταθερότητα είναι η βάση για ένα καλύτερο μέλλον με λιγότερα βάρη για τα παιδιά μας», τόνισε ο πρωθυπουργός.
Γιώργος Μαζωνάκης: Τα αιτήματα των γιατρών στη φυλακή και ο ρόλος του υπνοθεραπευτή – Στο «μικροσκόπιο» οι τραπεζικοί λογαριασμοί
Τι θα υποστηρίξει τη Δευτέρα ο υπνοθεραπευτής στην κατάθεσή του - Αντιδρούν οι κρατούμενοι στις φυλακές Κορυδαλλού για τους 2 γιατρούς - Έρευνες και στο σπίτι του Γιώργου Μαζωνάκη
Δημοσκόπηση GPO: Πρώτη με 30,3% η ΝΔ στην εκτίμηση ψήφου, δεύτερη η ΕΛΑΣ με 15,8% – Το 49,6% θέλει αυτοδύναμη κυβέρνηση
Καταλληλότερος για πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 29,5% - Μόλις το 9,5% θεωρεί αρκετά πιθανό να ψηφίσει ένα κόμμα από τον Αντώνη Σαμαρά
Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Το μοιραίο ραντεβού και τα μηνύματα με τη φωτογραφία – Το θρίλερ στο ιατρείο στο Κολωνάκι πριν φύγει από τη ζωή
Στο επίκεντρο της έρευνας βρίσκεται πλέον η επικοινωνία της 56χρονης γιατρού με έναν 62χρονο υπνοθεραπευτή.
Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Τι θα ισχυριστεί ο υπνωτιστής στην απολογία του – «Η γιατρός ήταν πελάτισσά μου»
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, η σχέση του υπνοθεραπευτή με την γιατρό, δεν ήταν τυχαία.
Παύλος Φύσσας: Συγκίνηση στην αντιφασιστική διαδήλωση για τη 13η επέτειο από τη δολοφονία του
«Ο Παύλος ζει, τσακίστε τους ναζί» και «Ούτε βήμα πίσω» ήταν μερικά από τα συνθήματα που ακούστηκαν δυνατά και φέτος στους δρόμους του Κερατσινίου και της Νίκαιας.