Βούλα: «Από έναν λάθος χειρισμό, έπαθε ηλεκτροπληξία» λέει ο αδερφός του 28χρονου νεκρού χειριστή γερανού
«Ο γερανός είναι του αδερφού μου, κάνει αυτή την δουλειά 10 χρόνια, δεν φταίει κανένας, ήταν η κακιά η ώρα», είπε ο αδερφός του 28χρονου χειριστή
«Δεν φταίει κανένας, ήταν η κακιά η ώρα», είπε στο newsit.gr ο αδερφός του χειριστή γερανού για το φρικτό εργατικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον 28χρονο σήμερα (12.03.2025) το πρωί σε οικοδομή στη Βούλα από ηλεκτροπληξία.
Ήταν περίπου 9 το πρωί όταν ο 28χρονος χειριστής του γερανού, εκτελώντας τη δουλειά του, επιχείρησε να ανυψώσει υλικά σε μία οικοδομή στη Βούλα.
Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθούσε. Μέσα σε μία στιγμή και κάτω από αδιευκρίνιστες – μέχρι στιγμής – συνθήκες, ο γερανός ήρθε σε επαφή με καλώδια υψηλής τάσης.
Ένας δυνατός ηλεκτρισμός διαπέρασε το σώμα του 28χρονου, αφήνοντάς τον χωρίς αισθήσεις. Οι συνάδελφοί του, σε κατάσταση σοκ, προσπάθησαν να τον σώσουν.
Με κάθε δευτερόλεπτο να μοιάζει αιώνας, τον έβαλαν σε ένα ιδιωτικό αυτοκίνητο και τον μετέφεραν εσπευσμένα στο Ασκληπιείο Βούλας.
«Από έναν λάθος χειρισμό, έπαθε ηλεκτροπληξία», λέει στο newsit.gr o αδερφός του 28χρονου χειριστή του γερανού, προσπαθώντας να ανυψώσει υλικά σε όροφο ανεγειρόμενης οικοδομής στην περιοχή.
«Από έναν λάθος χειρισμό του γερανού και κεκτημένης ταχύτητας, ακούμπησε τα καλώδια της ΔΕΗ και έπαθε ηλεκτροπληξία. Ο γερανός είναι του αδερφού μου, κάνει αυτή την δουλειά 10 χρόνια. Δεν φταίει κανένας, ήταν η κακιά η ώρα. Έπαθε ανακοπή καρδιάς, έφτασε στο νοσοκομείο μέσα σε 25 λεπτά, προσπάθησαν να του κάνουν ΚΑΡΠΑ για να δουν μήπως μπορούσαν να τον επαναφέρουν αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν και εκεί κατέληξε», είπε στο newsit.gr συγκλονισμένος.
Οι γιατροί έδωσαν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή, όμως το ηλεκτρικό ρεύμα είχε ήδη κάνει ανεπανόρθωτη ζημιά. Λίγη ώρα αργότερα, ο 28χρονος άφηνε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους του.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Στην Ασφάλεια Αθηνών το ζευγάρι των γιατρών μετά τις έρευνες σε ιατρείο και σπίτι -Μετέβησαν και οι αδελφές του Γιώργου Μαζωνάκη
Στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών μεταφέρθηκε το ζευγάρι γιατρών του ιατρείου στο Κολωνάκι, όπου υπέστη ανακοπή ο Γιώργος Μαζωνάκης.
Εισήγαγαν κοκαΐνη κρυμμένη μέσα σε τριαντάφυλλα -Βίντεο-ντοκουμέντο από την επιχείρηση «Τα άνθη του κακού»
Με τη συνδρομή της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (ΕΚΑΜ), αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών του ελληνικού FBI, αλλά και τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών, εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών που εισήγαγε κοκαΐνη από την Κολομβία. Είναι χαρακτηριστικό, όπως φαίνεται και στο βίντεο-ντοκουμέντο, ότι είχαν καταφέρει να κρύψουν επιμελώς τη «λευκή κυρία» μέσα σε καλάμια […]
Φωτιά στη Δράμα στην περιοχή Πλατανιά: Επιχειρούν 4 αεροσκάφη
Κινητοποιήθηκαν 35 πυροσβέστες με τρεις ομάδες πεζοπόρων της 4ης και 7ης ΕΜΟΔΕ και 4 οχήματα, καθώς και 4 αεροσκάφη
Στο Καστελλόριζο το Σαββατοκύριακο ο Μητσοτάκης για την 83η επέτειο απελευθέρωσης του νησιού
Ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει το απόγευμα της Παρασκευής για το ακριτικό νησί - Το πρωί θα παρευρεθεί στον αγιασμό για την έναρξη της σχολικής χρονιάς στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων
Γιώργος Μαζωνάκης: Η ανάρτηση ασθενούς για τη διαδικασία πλασμαφαίρεσης στο ιατρείο του Κολωνακίου – Βίντεο ντοκουμέντο
«Ένιωσα ασφάλεια, στήριξη και εμπιστοσύνη», ανέφερε η ασθενής περιγράφοντας την εμπειρία της στο εν λόγω ιατρείο
Θρήνος στα Γιάννενα στο τελευταίο αντίο στον σμηναγό Δημήτριο Πέτρου που σκοτώθηκε στην Τανάγρα
Η κηδεία του δεύτερου πιλότου του αεροσκάφους γίνεται στον Κατσικά Ιωαννίνων - Παρόντες συγγενείς, συνάδελφοι και στελέχη της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας