ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Βρέφος 38 ημερών μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο Χανίων

Βρέφος 38 ημερών μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο Χανίων

Οι γιατροί έδωσαν μάχη να το επαναφέρουν στη ζωή.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Μία ασύλληπτη τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες Κυριακή (15.12.2024) στα Χανιά στην Κρήτη, όταν ένα βρέφος άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν στα Χανιά όταν μία 16χρονη Ρομά είδε πως το μόλις 38 ημερών βρέφος της δεν ανέπνεε.

Άμεσα μετέφερε το νεογνό στο νοσοκομείο Χανίων με τους γιατρούς να επιχειρούν για αρκετή ώρα να το επαναφέρουν στη ζωή, χωρίς όμως αποτέλεσμα, όπως σημειώνει το cretapost.gr.

Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί τα αίτια του θανάτου του μωρού ενώ έχω διαταχθεί διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί και η αστυνομία η οποία ερευνά το περιστατικό.

Η ΕΛ.ΑΣ προειδοποιεί για νέα τηλεφωνική απάτη: «Ισχυρίζονται ότι υπάρχει πρόβλημα με τα στοιχεία ταυτότητάς σας»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Η ΕΛ.ΑΣ προειδοποιεί για νέα τηλεφωνική απάτη: «Ισχυρίζονται ότι υπάρχει πρόβλημα με τα στοιχεία ταυτότητάς σας»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google