Χανιά: Αιματηρή συμπλοκή σε πάρκο της πόλης με έναν τραυματία και μία σύλληψη
Οι 2 άνδρες λογομάχησαν με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια
Συναγερμός σήμανε στο κέντρο των Χανίων, το απόγευμα της Δευτέρας (19.05.2025), όταν οι αστυνομικές αρχές ενημερώθηκαν για μία άγρια συμπλοκή σε κεντρικό πάρκο της πόλης.
Όπως όλα δείχνουν, η συμπλοκή έγινε ανάμεσα σε 2 άτομα πακιστανικής καταγωγής, όταν κάτω από άγνωστο λόγο, λογομάχησαν και ήρθαν σε σύγκρουση με αποτέλεσμα ο ένας να τραυματιστεί.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί οι οποίοι συνέλαβαν τον δράστη, τον οποίο υπέδειξαν αυτόπτες μάρτυρες. Η υπόθεση ερευνάται, σύμφωνα με το newsit.gr, όπως και πως επήλθε ο τραυματισμός και αν χρησιμοποιήθηκε μαχαίρι ή άλλο όργανο.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Βαθιά οδύνη στην κηδεία της Πηνελόπης: Συγκλόνισε ο αδερφός της - «Ό,τι κάνω στη ζωή μου από εδώ και πέρα σ' το αφιερώνω»
Βαρύ πένθος στην κηδεία της 25χρονης Πηνελόπης, η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της στην Ηγουμενίτσα.
Χωρίς αισθήσεις ανασύρθηκε 52χρονος έπειτα από εκτροπή μηχανήματος έργου στο Άγιο Όρος
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβίσουν τον άτυχο άνδρα.
Γιώργος Μαζωνάκης: Η 56χρονη του χορήγησε μέθη – Το κρίσιμο τηλεφώνημα σε αναισθησιολόγο μετά την ανακοπή
Το νέο πρόσωπο που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση, όλα τα μηνύματα μεταξύ της γιατρού και του υπνοθεραπευτή και όσα συνέβησαν στο ιατρείο του Κολωνακίου κατά την παραμονή του Μαζωνάκη.
«Δεν υπάρχουν αλαζόνες στην κυβέρνηση»: Η απάντηση Βορίδη, Γεωργιάδη στα "καβαλημένα καλάμια" της Ντόρας Μπακογιάννη
Στην κριτική της Ντόρας Μπακογιάννη περί "καβαλημένων καλαμιών", 'Αδωνις Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης τονίζουν ότι δεν έχουν δει "αλαζόνες" στην κυβέρνηση.
Καλαμάτα: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ενδοοικογενειακή απειλή συνελήφθη ο 38χρονος που πυροβόλησε με καραμπίνα κατά γυναίκας
Την προηγούμενη ημέρα την είχε φωτογραφήσει χωρίς τη θέλησή της - Είχε επικοινωνήσει μαζί της τηλεφωνικά και την είχε απειλήσει - Μία ακόμα σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Νέα άρση ασυλίας για δυο υποθέσεις – Όχι για Λευτέρη Αυγενάκη και Μακάριο Λαζαρίδη
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε την κυβερνητική πλειοψηφία της ΝΔ ότι έχει αποφασίσει «με βιομηχανικό τρόπο την παραγωγή ψευδομηνύσεων» σε βάρος της.