Χανιά: «Ούτε τον έβρισε ούτε τον χαστούκισε, σήμερα τον κηδεύω χωρίς μία συγγνώμη» λέει η κόρη του 52χρονου που δολοφόνησε ο ανιψιός του
«Ο μπαμπάς μου δεν τον είχε πειράξει ποτέ, δεν είχαν καμία σχέση. Δεν είχε διαφορές μαζί τους»
«Ο πατέρας μου δεν πείραξε κανέναν από αυτούς – σήμερα τον κηδεύω χωρίς μια συγγνώμη», λέει η κόρη του 52χρονου κτηνοτρόφου, τον οποίο πυροβόλησε ο 23χρονος ανιψιός του το απόγευμα της Κυριακής (26.10.2025) σε γλέντι στην Κίσσαμο, στα Χανιά.
Μουδιασμένη παραμένει η τοπική κοινωνία μετά το αιματηρό επεισόδιο στο Έλος Κισσάμου, με αρκετούς κατοίκους να φοβούνται μην ξεσπάσει νέα βεντέτα στο χωριό. Την ίδια ώρα, κλειστά παραμένουν τα στόματα για το τι ακριβώς συνέβη στο γλέντι και αν το θύμα με τον θύτη είχαν προηγούμενα.
«Ο μπαμπάς μου δεν τον είχε πειράξει ποτέ, δεν είχαν καμία σχέση. Δεν είχε διαφορές μαζί τους. Με άλλους είχε διαφωνίες», υποστηρίζει η κόρη του θύματος μιλώντας στο newsit.gr.
Ακόμη, δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι ο πατέρας της ξαφνικά έχασε τη ζωή του, ενώ εκείνος δεν τον προκάλεσε.
Ο σύντροφος της κόρης του 52χρονου θύματος ήταν εκείνος που τον είχε πείσει να πάνε στη γιορτή, με την κόρη του να μένει πίσω στο σπίτι.
«Ο σύντροφός μου ήταν μπροστά σε όλο το περιστατικό. Ο πατέρας μου ούτε τον έβρισε ούτε τον χαστούκισε, δεν του έκανε τίποτα. Εκείνος πήγε και τον σκότωσε. Είναι σοκαρισμένος και εκείνος. Με στεναχωρεί ότι ακούγονται πράγματα που δεν ισχύουν για τον πατέρα μου», αναφέρει στο newsit.gr.
«Καμία κουβέντα και καμία συγγνώμη δεν άκουσε η οικογένειά μου από τους συγγενείς του 23χρονου που εκτέλεσε τον πατέρα μου. Σήμερα τον αποχαιρετάμε για πάντα», λέει συγκινημένη στο newsit.gr η κόρη του 52χρονου.
Τη σιωπή της έσπασε και η σύζυγος του 52χρονου θύματος της δολοφονίας στα Χανιά, που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες του 23χρονου ξαδέλφου του. Όπως αποκάλυψε η γυναίκα, «βεντέτα» σκέπαζε τις δύο οικογένειες, οι οποίες είχαν να επικοινωνήσουν για πάνω από 10 χρόνια.
Η χήρα τόνισε πως υπήρχε ανέκαθεν έντονο μίσος ανάμεσα στον δράστη και το θύμα της δολοφονίας, για προσωπικές διαφορές (όχι οικονομικούς λόγους), και περιέγραψε ένα άγριο περιστατικό που είχε συμβεί πριν από κάποια χρόνια στο μικρό χωριό των Χανίων, όπου η οικογένεια του 23χρονου έσπασε το σπίτι της μητέρας του 52χρονου, αφού πρώτα την απείλησε.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Σπέτσες: Άγρια επίθεση σε πλοίαρχο κατά τη φόρτωση οχημάτων - Στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα το θύμα
Άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος ζητεί η ΠΕΜΕΝ για τους αυτουργούς του αιματηρού συμβάντος στις Σπέτσες.
Συνελήφθη στην Αρτέμιδα μεθυσμένος οδηγός που απείλησε με μαχαίρι αστυνομικούς μετά από τροχαίο
Ο 25χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε σε δύο σταθμευμένα οχήματα.
Περιστέρι: Συγκλονιστική μαρτυρία για την υπόθεση με την ατροπίνη – «Ο 41χρονος μας έλεγε “με φαρμακώνει” και δεν τον πιστεύαμε»
«Η 41χρονη δηλητηρίασε την πεθερά της, η μητέρα του γιατρού έβλεπε ξανθιά γυναίκα στο νοσοκομείο και ήθελε να ορμήσει, την περνούσε για τη νύφη της» λέει συγγενής του 41χρονου.
Νέα επίθεση Σαμαρά σε Μητσοτάκη για την ακρίβεια: Παρέμβαση του κράτους για την ανακούφιση νοικοκυριών – «Τα έκανα ακόμη και με μνημόνια»
Πρόταση για μείωση του ανώτατου ΦΠΑ από 24% σε 23% και της φορολογίας στην εστίαση - Αιχμές για τα υπερπλεονάσματα
Υπόθεση Μαζωνάκη: Entonox και Dexdor οι αναισθητικές ουσίες που ζητούσε η γιατρός από την αναισθησιολόγο – Τα μηνύματα που αντάλλασσαν
Εξετάζεται το αν η αναισθησιολόγος προμήθευε παράνομα τις ουσίες στην γιατρό - Οι αντιφάσεις, η συνεργασία τους και το «δεν ήξερα» της 61χρονης