ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 13 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Σεισμός στην Τουρκία: Απίστευτες οι κακοτεχνίες που βγαίνουν στο φως – Πολυκατοικία «δανειζόταν» τον τοίχο διπλανής

Σεισμός στην Τουρκία: Απίστευτες οι κακοτεχνίες που βγαίνουν στο φως – Πολυκατοικία «δανειζόταν» τον τοίχο διπλανής

Ο φονικός σεισμός που ισοπέδωσε την Τουρκία φέρνει συνέχεια στην επιφάνεια της απίστευτες κακοτεχνίες των εργολάβων, οι οποίες δικαιολογούν το γιατί χιλιάδες κτίρια στη χώρα κατέρρευσαν σαν τραπουλόχαρτα και τρανό παράδειγμα είναι πολυκατοικία στην Αντιόχεια που δεν είχε πλαϊνό τοίχο!

Ο σεισμός στην Τουρκία αποκάλυψε ότι ο εργολάβος που έφτιαξε την εν λόγω πολυκατοικία δεν έφτιαξε καθόλου τοίχο στο σημείο που το κτίριο ενωνόταν με το πλαϊνό του. Ο εργολάβος… δανείστηκε τον τοίχο της διπλανής πολυκατοικίας.

Δεν έφτιαξε τοίχο στη δική του. Σοβάτισε απλά τον τοίχο της διπλανής πολυκατοικίας που ενωνόταν με τη δική του, τον έβαψε και πούλησε αυτά τα σπίτια σε πολίτες, οι οποίες είδαν το κτίριο να καταρρέει στον σεισμό.

Οι φωτογραφίες που ήρθαν στο φως έδειξαν ότι κάδρα, μια τηλεόραση, ράφια κρέμονταν στον αέρα όχι στον τοίχο της πολυκατοικίας που έπεσε στον φονικό σεισμό στην Τουρκία, αλλά της διπλανής.

πηγή: newsit.gr

Εκτόπισαν 10.000 κατοίκους για να φτιάξουν το μεγαλύτερο αεροδρόμιο στον κόσμο
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Εκτόπισαν 10.000 κατοίκους για να φτιάξουν το μεγαλύτερο αεροδρόμιο στον κόσμο