ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Αγκαζέ κατέβηκαν στην Ινδονησία ο Εμανουέλ και η Μπριζίτ Μακρόν - Είχαν φύγει χέρι-χέρι από Βιετνάμ μετά το χαστούκι

Αγκαζέ κατέβηκαν στην Ινδονησία ο Εμανουέλ και η Μπριζίτ Μακρόν - Είχαν φύγει χέρι-χέρι από Βιετνάμ μετά το χαστούκι

Αποκατάσταση των σχέσεών τους ή διαχείριση της κρίσης μετά το viral βίντεο κατά την άφιξή τους στην ασιατική χώρα;

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Μια εντελώς διαφορετική εικόνα παρουσίαζε το ζεύγος Μακρόν κατά την αποχώρησή του από το Βιετνάμ, μία ημέρα μετά την άφιξή του και το πολυσυζητημένο χαστούκι που φάνηκε να δέχτηκε ο Γάλλος πρόεδρος από τη σύζυγό του.

Ο Εμανουέλ και η Μπριζίτ Μακρόν ανέβηκαν μαζί τη σκάλα του προεδρικού αεροσκάφους κρατώντας αγκαλιά ο ένας τον άλλο και χαμογελώντας πλατιά.

Κατά την άφιξή τους στη Τζακάρτα της Ινδονησίας κατέβηκαν τις σκάλες πιασμένοι αγκαζέ.

Μία ημέρα νωρίτερα, κατά την άφιξή τους, η ζωντανή εικόνα από την άφιξή τους είχε συλλάβει τη Μπριζίτ Μακρόν να χαστουκίζει -ή να σπρώχνει- τον σύζυγό της.

Η γαλλική προεδρία, σύμφωνα με το protothema.gr, προσπάθησε να υποβαθμίσει το όλο ζήτημα, λέγοντας ότι είδαμε το ζευγάρι σε μια χαλαρή και τρυφερή στιγμή. Αυτό είπε σε δηλώσεις του και ο Γάλλος πρόεδρος που καταδίκασε τις «θεωρίες» που ακούγονται σε σχέση με τον ίδιο και τη σύζυγό του.

Η συνέχεια έδειξε ότι υπήρχε ένταση μεταξύ του ζευγαριού. Η Μπριζίτ Μακρόν αρνήθηκε να δώσει το χέρι της στον σύζυγο της και κατέβηκε τη σκάλα πιάνοντας την κουπαστή.

Αλβανία: Κλιμακώνονται οι διαμαρτυρίες για το πολυτελές θέρετρο του Κούσνερ - Αμετακίνητος ο Ράμα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Αλβανία: Κλιμακώνονται οι διαμαρτυρίες για το πολυτελές θέρετρο του Κούσνερ - Αμετακίνητος ο Ράμα
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google