Απειλητικό email σε 30 σχολεία της Κύπρου για βόμβες - «Το Ισλάμ θα επικρατήσει»
Για προληπτικούς λόγους έχουν εκκενωθεί τα σχολεία ώστε να γίνουν έρευνες από πυροτεχνουργούς και ανιχνευτικούς σκύλους
Απειλητικό ηλεκτρονικό μήνυμα εστάλη σήμερα λίγο μετά τις 7:00 το πρωί σε περίπου 30 σχολεία της Κύπρου.
Οι αποστολείς προειδοποιούν με τοποθέτηση βόμβας στον χώρο των σχολείων δηλώνοντας πως θα πλύνουν τα πρόσωπα όλων με αίμα για να επικρατήσει το Ισλάμ. Το μήνυμα είναι γραμμένο στα ελληνικά και έχει ως διεύθυνση αποστολής την [email protected]
Μεταξύ άλλων σημειώνεται πως «τα σπαθιά ψηλά θα σας κάνουμε να τρέξετε. Διεκδικούμε τη ζωή σας επειδή η διακυβέρνηση του Αλλάχ είναι το διάταγμα μας. Σκληρός είναι ο άνεμος που ψιθυρίζει στο αυτί σου για τον θάνατο που σε περιμένει. Θα σπείρουμε τον θάνατο στην ακτή σας όπως έκαναν οι αδελφοί στο Σρι Λάνκα (...) Θα κατακτήσουμε κάθε σπιθαμή ευρωπαϊκής γης.»
Η Κυπριακή Αστυνομία έχει συστήσει κέντρο διαχείρισης κρίσεων και έχει ξεκινήσει έρευνες για το μήνυμα. Για προληπτικούς λόγους έχουν εκκενωθεί σχολεία ώστε να γίνουν έρευνες από πυροτεχνουργούς και ανιχνευτικούς σκύλους.
Εικάζεται πως η απειλή δεν είναι πραγματική αλλά σκοπό έχει να προκαλέσει αναστάτωση. Παρόμοια μηνύματα είχαν σταλεί και στο παρελθόν και από τις έρευνες είχε διαπιστωθεί πως είχαν σταλεί από τη Ρωσία, αναφέρει το protothema.gr.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Φήμες ότι πέθανε ο Κιμ Γιονγκ Ουν: «Έπεσε σε κώμα μετά από εγκεφαλική αιμορραγία» – Η κόρη του Κιμ Τζου Ε για διάδοχος
Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Βορειοκορεάτη ήταν στις 11 Οκτωβρίου.
Νέα γκάφα της απολυμένης Κέιτι Ζακαράια: Η φωτογραφία δίπλα στον Τραμπ και ο χάρτης που «εξαφάνισε» από το Οβάλ Γραφείο
Οι υποψίες για το East Potomac Park και την ανακαίνιση του γηπέδου γκολφ - Η απάντηση του Λευκού Οίκου
Ξηλωμένες βιτρίνες, καμένα αυτοκίνητα και δρόμοι γεμάτοι συντρίμμια: Η επόμενη μέρα στο Παρίσι - «Αισθανόμαστε ότι δεν έχει τελειώσει»
Το οδοιπορικό της Le Monde στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας την επομένη των μεγάλων καταστροφών από τις βίαιες διαδηλώσεις - Οργή για τις καταστροφές, κατανόηση για τα αιτήματα των διαδηλωτών - «Αποτύχαμε» παραδέχεται η κυβέρνηση.
Οικοδόμος ταξίδεψε 1.200 μίλια για τη γυναίκα των ονείρων του, μόνο και μόνο για να ανακαλύψει ότι είχε δημιουργηθεί με τεχνητή νοημοσύνη
Πούλησε όλα τα υπάρχοντά του για να πάει να την βρει.