Απίθανο βίντεο με Ελληνίδα μέσα στο Λούβρο: «Προφήτεψε» την κλοπή του στέμματος!
Η φράση που ειπώθηκε για αστείο μέσα στο Λούβρο έγινε viral μετά την απίστευτη κλοπή των κοσμημάτων.
Μια Ελληνίδα που επισκέφτηκε πριν από λίγες ημέρες το Λούβρο με τον σύζυγό της, βρέθηκε άθελά της στο επίκεντρο της πιο viral σύμπτωσης των ημερών.
Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», λίγο πριν σημειωθεί η πολύκροτη κλοπή κοσμημάτων από το μουσείο, είχε κάνει ένα σχόλιο που σήμερα ακούγεται... προφητικό.
«Θα μου το πάρεις; Αυτό θέλω!»
Η γυναίκα περιέγραψε πως, βλέποντας μια εντυπωσιακή προθήκη με κοσμήματα, γύρισε προς τον άντρα της και του είπε γελώντας: «Θα μου το πάρεις; Αυτό θέλω!». Εκείνος, στο ίδιο πνεύμα, της απάντησε: «Πρέπει να το ανοίξω!». Τότε εκείνη του είπε αυθόρμητα: «Θα μας το πάρουν, το κοιτάνε κι άλλοι!».
@michaela_diakantoni Ρε σύμπαν σε αυτό βρήκες να ακούσεις ;; #fyp #louvre #paris #stolen ♬ πρωτότυπος ήχος - Michaela Diakantoni
Μια εβδομάδα μετά, όταν είδε στις ειδήσεις ότι άγνωστοι κατάφεραν να κλέψουν πραγματικά κοσμήματα από το Λούβρο, έμεινε άφωνη. «Θα πρέπει να προσέχω τι λέω από εδώ και πέρα», είπε γελώντας στους παρουσιαστές, που φυσικά δεν έχασαν την ευκαιρία να σχολιάσουν με χιούμορ τη «μαντική» της ικανότητα.
«Ήταν ακραίο αυτό που έγινε», συμπλήρωσε η ίδια. «Υπήρχε μεγάλη φύλαξη στον χώρο, δεν μπορώ να καταλάβω πώς το πήραν».
Παρά την ανησυχία της για το συμβάν, η ίδια και οι παρουσιαστές αντιμετώπισαν την κατάσταση με χαμόγελο, με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να... εκμεταλλεύεται την κατάσταση και να ζητάει από την γυναίκα να μαντέψει και τους αριθμούς του ΤΖΟΚΕΡ.
Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Συνάντηση Ντόναλντ Τραμπ και Εμανουέλ Μακρόν στη Νέα Υόρκη – Συζήτηση για την εθνική κυριαρχία ΗΠΑ – Γαλλίας
Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει απειλήσει επανειλημμένα να προσαρτήσει τον Καναδά και προ ημερών δημοσιοποίησε μέσω Truth Social χάρτη στον οποίο όλη η περιοχή έχει τα χρώματα της σημαίας των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένης της περιοχής Σεν-Πιερ-ε-Μικελόν.
Πρίσλεϊ Γκέρμπερ: Πέθανε ο γιος της Σίντι Κρόφορντ σε ηλικία 27 χρόνων – Βρέθηκε νεκρός σε κέντρο αποκατάστασης
Ο 27χρονος είχε μιλήσει ανοιχτά για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπιζε ενώ η αδελφή του είχε παραδεχθεί τον εθισμό του στα ναρκωτικά και την σκληρή μάχη που έδινε για να απεξαρτηθεί.
Τιτανικός: Νέα έρευνα για τις μοιραίες αποφάσεις που οδήγησαν στο διασημότερο ναυάγιο στην ιστορία
Ο «Τιτανικός» βυθίστηκε στο παρθενικό του ταξίδι από το Σαουθάμπτον προς τη Νέα Υόρκη, όταν προσέκρουσε σε παγόβουνο στον Βόρειο Ατλαντικό.
Τραμπ και Ζελένσκι θα συναντηθούν στη Νέα Υόρκη – «Μπορεί να αλλάξουν πολλά» λέει ο Ουκρανός Πρόεδρος
«Όλοι συμφωνούμε ότι πρέπει να υπάρξει ειρήνη», τονίζει ο Ζελένσκι και ευχαριστεί όσους εξακολουθούν να στηρίζουν την Ουκρανία.
Μερτς μετά τη νέα εκλογική ήττα: Καταστροφή το αποτέλεσμα στο Μεκλεμβούργο, αναλαμβάνω την ευθύνη για μεταρρυθμίσεις
«Το αποτέλεσμα στο Μεκλεμβούργο-Δυτική Πομερανία δεν μπορεί να ωραιοποιηθεί, είναι μια καταστροφή» δήλωσε ο Γερμανός καγκελάριος σχολιάζοντας την εκλογική επίδοση του κόμματός του.