Αυστραλία: Πτώμα 19χρονης εντοπίστηκε σε παραλία περικυκλωμένο από άγρια σκυλιά
Η νεαρή από τον Καναδά εντοπίστηκε με σημάδια στο σώμα από ντίνγκο, αλλά ακόμη δεν είναι γνωστό αν προκάλεσαν τον θάνατό της
Η αστυνομία στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας ερευνά τον θάνατο μιας 19χρονης από τον Καναδά, μετά την εύρεση του πτώματός της το οποίο ήταν περικυκλωμένο από άγρια σκυλιά.
Το πτώμα εντοπίστηκε σε παραλία του νησιού Φρέιζερ (σήμερα ονομάζεται Κ’Γκάρι), στην ανατολική ακτή της Αυστραλίας.
Η 19χρονη είχε περάσει τις τελευταίες έξι εβδομάδες δουλεύοντας σε ξενώνα για σκηνίτες τουρίστες. Είχε ταξιδέψει εκεί με μια φίλη της από τον Καναδά, αναφέρει το CNN.
Τα ξημερώματα της Δευτέρας η κοπέλα είχε πει ότι θα πήγαινε για πρωινό μπάνιο. Περίπου μία ώρα αργότερα δύο άνδρες που περνούσαν με το αυτοκίνητό τους εντόπισαν μια αγέλη με περίπου 10 ντίνγκο να περιβάλλουν το πτώμα της στην παραλία.
Η αστυνομία δήλωσε ότι είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε αν ο θάνατος της γυναίκας προκλήθηκε από τα άγρια σκυλιά, τα οποία προστατεύονται ως αυτόχθονα είδη. Το σώμα της γυναίκες είχε σημάδια από τα ντίνγκο, αλλά δεν είναι σαφές αν προκάλεσαν τον θάνατό της.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
«Πάνω σε γαμ... πύραυλο»: Η αιχμηρή απάντηση του Ζελένσκι όταν ρωτήθηκε αν θα πάει στη Μόσχα να συναντήσει τον Πούτιν
Ο Ουκρανός πρόεδρος θεωρεί πως είναι καλή ευκαιρία να συναντηθεί με τον Ρώσο ομόλογό του στη Σύνοδο της G20 στο Μαϊάμι - Ο Πούτιν έχει προσκληθεί από τους Αμερικανούς, ωστόσο το Κρεμλίνο δεν έχει αποφασίσει ακόμα
Τι είναι το gadget που παρουσίασε ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ και μπορεί να λειτουργεί ως ΑΙ βοηθός - Το κρατάς στο χέρι σαν μπρελόκ
Ένα μικρό gadget που μοιάζει βγαλμένο από τη δεκαετία του 1990 και έναν ψηφιακό βοηθό που φιλοδοξεί να γίνει ο προσωπικός «εγκέφαλος» του χρήστη «ένωσε» η Meta, παρουσιάζοντας το Muse Charm.
Επιμένει στις απειλές η Τουρκία: Νέα ανακοίνωση για την αποστρατιωτικοποίηση των νησιών και το καλώδιο με την Κύπρο
Για το καλώδιο της ηλεκτρικής διασύνδεσης με την Κύπρο, η Άγκυρα απαιτεί προηγουμένως ενημέρωση και να δώσει έγκριση.
Σεισμός 5,4 βαθμών στη Σανλιούρφα της Τουρκίας – Στους δρόμους έντρομοι οι κάτοικοι
Να σημειωθεί ότι το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Καντιλί ανακοίνωσε το μέγεθος του σεισμού 5,8 βαθμούς, ωστόσο το AFAD κάνει λόγο για 5,4 βαθμούς.
Σοκ στην Αυστραλία: AI agent της OpenAI «χάκαρε» κυβερνητικό σύστημα - Η πρώτη γνωστή παραβίαση κρατικού δικτύου από ΑΙ
Ένα πρωτοφανές περιστατικό αποκαλύφθηκε στην Αυστραλία επαναφέροντας με δραματικό τρόπο τη συζήτηση για τον έλεγχο των αυτόνομων συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης.