Δεκάδες τραυματίες από σύγκρουση δύο τραμ στο Στρασβούργο
Περίπου 15 άτομα χρειάστηκε να μεταφερθούν σε νοσοκομείο - Το ατύχημα συνέβη στον σιδηροδρομικό σταθμό
Σοβαρό ατύχημα συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου (11.01.2025) στη Γαλλία, όταν 2 τραμ συγκρούστηκαν μετωπικά. Το σοβαρό ατύχημα έγινε στον σταθμό του Στρασβούργου στη Γαλλία, προκαλώντας τον τραυματισμό δεκάδων ανθρώπων.
Πληροφορίες του «The Sun» κάνουν λόγο για 5 ανθρώπους που βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ένα τραμ μπήκε από λάθος στις ράγες με αποτέλεσμα να χτυπήσει το άλλο μέσο μεταφοράς.
Η σύγκρουση ήταν αρκετά σφοδρή με αποτέλεσμα το ένα τραμ να εκτροχιαστεί.
Όπως φαίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media, ο σταθμός του Στρασβούργου έχει γεμίσει καπνό ενώ οι άνθρωποι προσπαθούν να σπάσουν τις πόρτες ώστε απεγκλωβιστούν όλοι οι επιβαίνοντες.
Η πυροσβεστική ανέφερε ότι το ατύχημα έγινε στη στάση Gare centrale και καλεί τους πολίτες να αποφύγουν τις περιοχές Place des Halles, Gare και Boulevard du Président Wilson, για να διευκολυνθεί η πρόσβαση των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.
Η επιχείρηση διάσωσης είναι ακόμα σε εξέλιξη και δεν έχει γίνει γνωστή η κατάσταση υγείας των τραυματιών.
Έξω από τον σταθμό της Γαλλίας επικρατεί πανικός, με τα πυροσβεστικά οχήματα, τα ασθενοφόρα και την αστυνομία να έχουν κατακλείσει το σημείο για να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες. Σύμφωνα με τη Le Figaro, η κυκλοφορία των τραμ στις γραμμές Α και D έχουν διακοπεί.
Πηγή: newsit.gr
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Χάος, συγκρούσεις και λεηλασίες στη Γαλλία: Ακρωτηριάστηκε 17χρονος, έκαψαν το δημαρχείο της Λιμό
Σοβαρά επεισόδια σε πολλές πόλεις με 1.200 συλλήψεις και 150 τραυματίες αστυνομικούς.
Επεισόδια στη Γαλλία: Μεγάλη φωτιά στο δημαρχείο της Λιμόζ – Οι διαδηλωτές πυρπόλησαν και περιπολικό
Η φωτιά επεκτάθηκε με ταχύτητα σε ολόκληρη πτέρυγα του κτιρίου και έφτασε μέχρι την οροφή, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει το ιστορικό καμπαναριό.
Financial Times: «Υπνοβατεί» ο πλανήτης προς έναν Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο; Τα τρία επικίνδυνα μέτωπα και ο φόβος ενός μοιραίου λάθους
Η Ουκρανία, η Μέση Ανατολή και η Ταϊβάν, ο άξονας Ρωσίας-Κίνας-Ιράν-Βόρειας Κορέας και οι προειδοποιήσεις των αναλυτών
Χάος και στο Παρίσι: Επεισόδια, λεηλασίες, σπασμένες βιτρίνες και δακρυγόνα – Διαδηλωτής ακρωτηριάστηκε στο Σαιντ Ετιέν
«Αυτή είναι η Επανάσταση, Καταλαμβάνουμε τη Βαστίλη», φώναζαν οι διαδηλωτές στην Μασσαλία όταν «μπούκαραν» στο δημαρχείο
Το ρωσικό ντίζελ αλλάζει τις συμμαχίες: Η συμφωνία Τραμπ – Πούτιν και η οργή του Ζελένσκι
Ο Ζελένσκι υποστηρίζει ότι τα έσοδα από τις ενεργειακές εξαγωγές ενισχύουν τη δυνατότητα της Ρωσίας να χρηματοδοτεί τις στρατιωτικές επιχειρήσεις της
Εμάνουελ Μακρόν: Κατακραυγή για τον πρόεδρο ο οποίος διασκέδαζε στη συναυλία της Σελίν Ντιόν την ώρα που η Γαλλία «βράζει»
Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι διαδηλώνουν και σήμερα (17/10/2026) για την εκπαίδευση στην Γαλλία με τους ακτιβιστές των «Κίτρινων Γιλέκων» να ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους φοιτητές