ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 16 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Δεκάχρονο αγγελούδι πέθανε ολομόναχο μετά από κακοποίηση του πατέρα και της συντρόφου του – «Ήταν μελανιασμένη από την κορυφή μέχρι τα νύχια»

Δεκάχρονο αγγελούδι πέθανε ολομόναχο μετά από κακοποίηση του πατέρα και της συντρόφου του – «Ήταν μελανιασμένη από την κορυφή μέχρι τα νύχια»

Ένα 10χρονο κοριτσάκι πέθανε ολομόναχο, ύστερα από φρικτά βασανιστήρια που υπέστη από τον πατέρα της και τη σύντροφό του, σύμφωνα με την Αστυνομία. Η Ρεμπέκα Μπαπτίστ εντοπίστηκε αναίσθητη και με σοβαρά τραύματα στο σπίτι της στο Χόλμπρουκ της Αριζόνα στις 27 Ιουλίου και κατέληξε τρεις ημέρες αργότερα στο νοσοκομείο. «Πέρασε τις τελευταίες τέσσερις ημέρες στο νοσοκομείο μόνη της και το μόνο που το Τμήμα Υπηρεσιών Παιδιού (DCS) μπόρεσε να πει ήταν “Συγγνώμη που δεν σας ενημερώσαμε“», δήλωσε ο θείος της, Ντέιμον Χόκινς.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbeast.gr

Κατάρ και Σαουδική Αραβία «ντύθηκαν» στα λευκά: Εντυπωσιακές εικόνες με χιόνια και χαλάζι στους αμμόλοφους
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Κατάρ και Σαουδική Αραβία «ντύθηκαν» στα λευκά: Εντυπωσιακές εικόνες με χιόνια και χαλάζι στους αμμόλοφους