ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 21 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Διαψεύδει ο Λευκός Οίκος: Fake news τα περί απελάσεων 240.000 Ουκρανών προσφύγων από τις ΗΠΑ

Διαψεύδει ο Λευκός Οίκος: Fake news τα περί απελάσεων 240.000 Ουκρανών προσφύγων από τις ΗΠΑ

Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου δήλωσε μεταξύ άλλων ότι δεν έχει ληφθεί καμία τέτοια απόφαση μέχρι στιγμής

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Καρολάιν Λέβιτ διέψευσε κατηγορηματικά την πληροφορία που μετέδωσε το πρακτορείο Reuters σύμφωνα με την οποία, ο Ντόναλντ Τραμπ σχεδιάζει να ανακαλέσει το προσωρινό νομικό καθεστώς περίπου 240.000 Ουκρανών που κατέφυγαν στις Ηνωμένες Πολιτείες λόγω του πολέμου.

Το ρεπορτάζ του Reuters ανέφερε ότι η Ουάσινγκτον προγραμματίζει να αφαιρέσει το νομικό καθεστώς περισσότερων από 1,8 εκατομμυρίων μεταναστών από διάφορες χώρες, οι οποίοι εισήλθαν στις ΗΠΑ μέσω ανθρωπιστικών προγραμμάτων κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Τζο Μπάιντεν.

«Πρόκειται για άλλη μία ψευδή είδηση από το Reuters, βασισμένη σε ανώνυμες πηγές που δεν έχουν καμία ιδέα για το τι μιλούν», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Καρολάιν Λέβιτ. «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση μέχρι στιγμής», τόνισε.

Το Reuters ανέφερε ακόμα ότι το σχέδιο ανατροπής του νομικού καθεστώτος των Ουκρανών προσφύγων υπήρχε πριν τη δημόσια σύγκρουση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, την περασμένη εβδομάδα στον Λευκό Οίκο και εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειας της νέας αμερικανικής κυβέρνησης να άρει το καθεστώς προστασίας πάνω από 1,8 εκατομμυρίων μεταναστών που μπόρεσαν να μπουν στις ΗΠΑ, στο πλαίσιο προσωρινών ανθρωπιστικών προγραμμάτων που ξεκίνησε η προηγούμενη διοίκηση.

Νέα «μπίζνα» με τα tweet του προωθεί ο Τραμπ – Η προνομιακή πρόσβαση για χρηματιστές της Wall Street και η αγωγή
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Νέα «μπίζνα» με τα tweet του προωθεί ο Τραμπ – Η προνομιακή πρόσβαση για χρηματιστές της Wall Street και η αγωγή
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Ο Τραμπ και οι πρωθυπουργοί Δανίας και Γροιλανδίας υπέγραψαν αμυντική συμφωνία που αυξάνει την αμερικανική στρατιωτική παρουσία στο αρκτικό νησί
Κι όμως, υπάρχει χώρα που πληρώνει τους πολίτες της για να διαβάζουν: «Θέλουμε ένα έθνος με στοχαστικούς και διορατικούς αναγνώστες»
Τουρκία: Έντεκα οι τραυματίες μαθητές από πυροβολισμούς σε σχολείο στη Μανίσα - Δύο σε κρίσιμη κατάσταση