Επίθεση με μαχαίρι στην Αυστρία – Νεκρός ένας 14χρονος, γελούσε ο δράστης όταν συνελήφθη
Ένας 23χρονος Σύρος άρχισε να μαχαιρώνει περαστικούς στο κέντρο της πόλης Βίλαχ
Ένας νεαρός 14 ετών σκοτώθηκε από την επίθεση με μαχαίρι που έκανε ένας άνδρας στην πόλη Βίλαχ στην Αυστρία.
Ο δράστης συνελήφθη λίγο αργότερα.
Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν, δύο πολύ σοβαρά και δύο ελαφρύτερα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 23χρονος Σύρος άρχισε να μαχαιρώνει περαστικούς στο κέντρο της πόλης που βρίσκεται στην επαρχία της Καρινθίας. Η επίθεση έγινε περίπου στις 16:00 του Σαββάτου.
Stabbing attack in Villach, Austria
A Syrian asylum seeker randomly stabbed five people on the street, killing a 14-year-old boy. https://t.co/uggpm89ZyD pic.twitter.com/3JtI4cnDH2
— Open Source Intel (@Osint613) February 15, 2025
Ένας 42χρονος, επίσης Σύρος, εργαζόμενος σε εταιρία ταχυμεταφορών, βρέθηκε μπροστά στην επίθεση και, προκειμένου να αποτρέψει τον δράστη, τον χτύπησε με το αυτοκίνητό του.
Τα μέσα ενημέρωσης στην Αυστρία αναφέρουν ότι ο Σύρος έχει άδεια παραμονής και ότι δεν ήταν γνωστός στις Αρχές.
«Στα 20 χρόνια υπηρεσίας, δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Πρόκειται για άνευ προηγουμένου έγκλημα για την περιοχή της Καρινθίας», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Ράινερ Ντιονίζιο, ο οποίος ανέφερε ακόμη ότι ο δράστης εμφανίζεται στα βίντεο από την σύλληψή του να γελάει.
πηγή: newsit.gr
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Ρουμανία: 13χρονος μαθητής επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε μια καθηγήτρια και έναν συμμαθητή του – Δείτε βίντεο
Το αγόρι είχε ανεβάσει μηνύματα στο TikTok, προτρέποντας σε βίαιες πράξεις, οι εισαγγελείς θα ερευνήσουν τον υπολογιστή και το κινητό του για να καταλήξουν σε συμπεράσματα.
Φήμες ότι πέθανε ο Κιμ Γιονγκ Ουν: «Έπεσε σε κώμα μετά από εγκεφαλική αιμορραγία» – Η κόρη του Κιμ Τζου Ε για διάδοχος
Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Βορειοκορεάτη ήταν στις 11 Οκτωβρίου.
Νέα γκάφα της απολυμένης Κέιτι Ζακαράια: Η φωτογραφία δίπλα στον Τραμπ και ο χάρτης που «εξαφάνισε» από το Οβάλ Γραφείο
Οι υποψίες για το East Potomac Park και την ανακαίνιση του γηπέδου γκολφ - Η απάντηση του Λευκού Οίκου
Ξηλωμένες βιτρίνες, καμένα αυτοκίνητα και δρόμοι γεμάτοι συντρίμμια: Η επόμενη μέρα στο Παρίσι - «Αισθανόμαστε ότι δεν έχει τελειώσει»
Το οδοιπορικό της Le Monde στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας την επομένη των μεγάλων καταστροφών από τις βίαιες διαδηλώσεις - Οργή για τις καταστροφές, κατανόηση για τα αιτήματα των διαδηλωτών - «Αποτύχαμε» παραδέχεται η κυβέρνηση.