ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 5 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Γάτα επέζησε από πτώση σε φαράγγι 115 μέτρων – Σκοτώθηκε το ζευγάρι

Γάτα επέζησε από πτώση σε φαράγγι 115 μέτρων – Σκοτώθηκε το ζευγάρι

Η γάτα «βρέθηκε σε ένα μαύρο και γρατζουνισμένο κλουβί μεταφοράς, το οποίο άντεξε καλά στην πτώση»

«Μια γάτα περίπου 12 ετών επέζησε, αφού έπεσε από ψηλά σε φαράγγι βάθους 115 μέτρων στις δυτικές ΗΠΑ μαζί με το ζευγάρι που την είχε, το οποίο σκοτώθηκε», ανακοίνωσε σήμερα σύλλογος προστασίας των ζώων.

Η γάτα «βρέθηκε σε ένα μαύρο και γρατζουνισμένο κλουβί μεταφοράς, το οποίο ωστόσο άντεξε καλά στην πτώση», ανακοίνωσε η φιλοζωική οργάνωση «Best Friends Animal Society».

Η γάτα βρέθηκε, σύμφωνα με το ΑΠΕ, την Τρίτη το βράδυ και διασώθηκε στο Μπράις Κάνιον, στο ομώνυμο Εθνικό Πάρκο της πολιτείας Γιούτα, δίπλα στα άψυχα σώματα αυτών που την είχαν. Οι δύο νεκροί αναγνωρίστηκαν ως ο 45χρονος Μάθιου Νάνεν και η 58χρονη Μπέιλι Κρέιν, σύμφωνα με το γραφείο του τοπικού σερίφη, το οποίο διευκρίνισε ότι το ζευγάρι σκοτώθηκε μεταξύ Δευτέρας και Τρίτης.

Η φροντίδα της γάτας, στην οποία έχει δοθεί τώρα το όνομα «Mirage», ανατέθηκε από τις Αρχές στη «Best Friends Animal Society». «Πονούσε λίγο, αλλά ήταν φιλική όταν την εξέτασαν, και έπινε και έτρωγε τελείως μόνη της», σύμφωνα με την οργάνωση.

Εκτροχιασμός τρένων υψηλής ταχύτητας στην Ισπανία: Τουλάχιστον επτά νεκροί και 100 τραυματίες, «έμοιαζε με σεισμό» λένε επιβάτες
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Εκτροχιασμός τρένων υψηλής ταχύτητας στην Ισπανία: Τουλάχιστον επτά νεκροί και 100 τραυματίες, «έμοιαζε με σεισμό» λένε επιβάτες