Γάτα επέζησε από πτώση σε φαράγγι 115 μέτρων – Σκοτώθηκε το ζευγάρι
Η γάτα «βρέθηκε σε ένα μαύρο και γρατζουνισμένο κλουβί μεταφοράς, το οποίο άντεξε καλά στην πτώση»
«Μια γάτα περίπου 12 ετών επέζησε, αφού έπεσε από ψηλά σε φαράγγι βάθους 115 μέτρων στις δυτικές ΗΠΑ μαζί με το ζευγάρι που την είχε, το οποίο σκοτώθηκε», ανακοίνωσε σήμερα σύλλογος προστασίας των ζώων.
Η γάτα «βρέθηκε σε ένα μαύρο και γρατζουνισμένο κλουβί μεταφοράς, το οποίο ωστόσο άντεξε καλά στην πτώση», ανακοίνωσε η φιλοζωική οργάνωση «Best Friends Animal Society».
Η γάτα βρέθηκε, σύμφωνα με το ΑΠΕ, την Τρίτη το βράδυ και διασώθηκε στο Μπράις Κάνιον, στο ομώνυμο Εθνικό Πάρκο της πολιτείας Γιούτα, δίπλα στα άψυχα σώματα αυτών που την είχαν. Οι δύο νεκροί αναγνωρίστηκαν ως ο 45χρονος Μάθιου Νάνεν και η 58χρονη Μπέιλι Κρέιν, σύμφωνα με το γραφείο του τοπικού σερίφη, το οποίο διευκρίνισε ότι το ζευγάρι σκοτώθηκε μεταξύ Δευτέρας και Τρίτης.
Η φροντίδα της γάτας, στην οποία έχει δοθεί τώρα το όνομα «Mirage», ανατέθηκε από τις Αρχές στη «Best Friends Animal Society». «Πονούσε λίγο, αλλά ήταν φιλική όταν την εξέτασαν, και έπινε και έτρωγε τελείως μόνη της», σύμφωνα με την οργάνωση.
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!