Η Κίνα απαντά στις δηλώσεις Ζακαράια για ελλείψεις σε τουαλέτες στη χώρα: «Να μας επισκέπτεται πιο συχνά»
Η νέα εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Κέιτι Ζακαράια, που έζησε στην Κίνα στις αρχές της δεκαετίας του 2010, δήλωσε σε συνέντευξη που δημοσιοποιήθηκε χθες (15.10.2026) ότι εκείνη την εποχή η Κίνα δεν είχε «κανονικές τουαλέτες».
Η Κίνα κάλεσε τη νέα εκπρόσωπο Τύπου του Λευκού Οίκου να επισκέπτεται «πιο συχνά» την Κίνα μετά τις δηλώσεις της για ελλείψεις σε τουαλέτες όταν εκείνη ζούσε στη χώρα.
«Την καλούμε να έρχεται στην Κίνα πιο συχνά, όταν θα έχει την ευκαιρία», δήλωσε με ένα ελαφρύ χαμόγελο η Μάο Νινγκ, εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Κίνας σε τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων. Η νέα εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Κέιτι Ζακαράια, που έζησε στην Κίνα στις αρχές της δεκαετίας του 2010, δήλωσε σε συνέντευξη που δημοσιοποιήθηκε χθες, Πέμπτη, ότι εκείνη την εποχή η Κίνα δεν είχε «κανονικές τουαλέτες».
Η 41 ετών Ζακαράια, που πρόσφατα διορίσθηκε στη θέση αυτή από τον Ντόναλντ Τραμπ, έχει ήδη δεχθεί επικρίσεις καθώς κατηγορείται ότι παρουσιάζεται ως δικηγόρος χωρίς τα ανάλογα προσόντα.
Η Ζακαράια θα μπορούσε να βρεθεί στην Κίνα τον Νοέμβριο μαζί με τον πρόεδρο Τραμπ για διεθνή σύνοδο κορυφής.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Γκιλφόιλ: Ο Ντίτερς κατέθεσε μήνυση για την υπόθεση των 100.000 δολαρίων – «Έχω ηχητικό που μπορεί να ρίξει την κυβέρνηση Τραμπ»
Ο δωρητής του Ντόναλντ Τραμπ κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση μετά την αποκάλυψη της WSJ πως του ζήτησε να της μεταφέρει χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό
Τραμπ για Γκιλφόιλ: «Δεν την γνωρίζω τόσο καλά, απογοητεύτηκα από όσα διάβασα – Έκανε πολύ καλή δουλειά στην Ελλάδα»
Παρά το γεγονός πως την αποκαλούσε «καλή του φίλη» και είχε αρραβωνιαστεί τον πρωτότοκο γιο του, ο Ντόναλντ Τραμπ επιμένει πως δεν είχαν στενές επαφές
Λεωφορείο συγκρούστηκε με τρένο στην είσοδο της σήραγγας της Μάγχης, τουλάχιστον 19 τραυματίες
Σύμφωνα με πληροφορίες, από τους 19 τραυματίες, οι πέντε είναι σε κρίσιμη κατάσταση
New York Times: Η άνοδος και η πτώση της Κίμπερλι Γκιλφόιλ, τα νυχτοπερπατήματα στην Αθήνα και οι κατηγορίες
«Στον Λευκό Οίκο δεν θεωρούν έκπληξη την άνοδο και την πτώση της Γκιλφόιλ, όπου καθώς πολλοί τη θεωρούσαν "εκκεντρική γυναίκα που αγαπούσε τα πάρτι, με αμφισβητήσιμη κρίση"» γράφουν οι NYT
Βρετανία: Έξι χρόνια φυλάκιση σε εκπαιδευτικό που φωτογράφιζε κρυφά μαθήτριες και αναρτούσε τις εικόνες στο X
Ο 37χρονος εργαζόταν σε επτά σχολεία του Μείζονος Μάντσεστερ και καταδικάστηκε για 21 αδικήματα σε βάρος ανηλίκων
Φονική κακοκαιρία στην Κωνσταντινούπολη: Τρεις οι νεκροί, τέσσερις αγνοούμενοι -Τα ορμητικά νερά παρέσυραν μονοκατοικία
Ζημιές συντρίμμια και νεκρούς άφησε στο πέρασμά της η νέα κακοκαιρία που έπληξε την Τουρκία, μεταξύ των οποίων και την Κωνσταντινούπολη.