Η Κρίστιν Κάμποτ ρίχνει «μαύρο» στους Coldplay μετά το σκάνδαλο της kiss cam: «Δεν θα ξαναπάω σε συναυλία τους»
Η γυναίκα που έγινε viral παραδέχτηκε πως θα εκτιμούσε αν ο Κρις Μάρτιν είχε επικοινωνήσει μαζί της μετά τον σάλο
Μαύρο στους Coldplay ρίχνει η Κρίστιν Κάμποτ, η γυναίκα που έγινε viral όταν την «τσάκωσε» η kiss cam σε συναυλία του συγκροτήματος, αγκαλιά με τον προϊστάμενό της, Άντι Μπάιρον. Όπως δήλωσε, δεν σκοπεύει να ξαναπάει ποτέ σε live τους, ενώ παραδέχτηκε πως θα εκτιμούσε αν ο τραγουδιστής Κρις Μάρτιν είχε επικοινωνήσει μαζί της μετά τον σάλο.
Υπενθυμίζεται, σύμφωνα με το newsit.gr, ότι η Κάμποτ εμφανίστηκε στη γιγαντοοθόνη σε συναυλία των Coldplay τον Ιούλιο του 2025, να διασκεδάζει αγκαλιά με τον Άντι Μπάιρον, τον παντρεμένο CEO της Astronomer και προϊστάμενό της. Μόλις αντιλήφθηκαν ότι προβάλλονται, και οι δύο προσπάθησαν να κρυφτούν, ενώ ο Κρις Μάρτιν διέκοψε τη συναυλία για να σχολιάσει το στιγμιότυπο – κάτι που τελικά επιδείνωσε την κατάσταση.
Μέσα σε λίγες ώρες, το απόσπασμα έκανε τον γύρο του διαδικτύου, συγκεντρώνοντας πάνω από 100 εκατομμύρια προβολές, με το hashtag #coldplaygate να γεννιέται σχεδόν ακαριαία. Για την Κριστίν Κάμποτ, εκείνη η στιγμή στάθηκε η αρχή μιας περιόδου έντονου δημόσιου διασυρμού.
Τώρα η ίδια λέει ότι θα εκτιμούσε αν ο Κρις Μάρτιν επικοινωνούσε μαζί της και ξεκαθαρίζει ότι «τελείωσε» με τους Coldplay.
Coldplay Kiss Cam woman says Chris Martin never reached out to her after she went viral cheating with her boss.
“Nope. Never did!”
Kristin Cabot has said she will never go to a Coldplay concert again and would have appreciated it if the singer reached out.
Source: TMZ pic.twitter.com/hor0k1aTcP
— Oli London (@OliLondonTV) April 17, 2026
Μετά το σκάνδαλο η ζωή της μπήκε σε μια σκοτεινή τροχιά. Δεχόταν εκατοντάδες τηλεφωνήματα καθημερινά, παπαράτσι κατασκήνωσαν έξω από το σπίτι της, ενώ αυτοκίνητα περνούσαν διαρκώς από τον δρόμο της. Έλαβε ακόμη και απειλές θανάτου – ορισμένες μάλιστα περιείχαν ανησυχητικές λεπτομέρειες για τις καθημερινές της συνήθειες.
Η ίδια αποκάλυψε επίσης ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της βρισκόταν στη συναυλία και γνώριζε ήδη για τη σχέση της. Στη συνέχεια, στράφηκε κατά του Άντι Μπάιρον, μιλώντας σε podcast της Όπρα Γουίνφρεϊ, υποστηρίζοντας πως την είχε παραπλανήσει σχετικά με την οικογενειακή του κατάσταση.
Όπως είπε, πίστευε ότι ο 51χρονος CEO βρισκόταν σε διαδικασία χωρισμού από τη σύζυγό του όταν ήρθαν κοντά: «Μου είπε ψέματα ότι χώριζε».
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Οι εργοδότες φοβούνται για μαζικές άδειες λόγω του GTA 6: Ζητούν έως και 10 ημέρες εκτός γραφείου για το πολυαναμενόμενο παιχνίδι
Η κυκλοφορία του νέου Grand Theft Auto στις 19 Νοεμβρίου έχει ήδη μπει στα προγράμματα αδειών εργαζομένων – Οι προπαραγγελίες εκτιμάται ότι έχουν φτάσει τα 260 εκατ. δολάρια
Φίδι βρέθηκε να «ψωνίζει» στο διάδρομο με τα ψωμιά σε σούπερ μάρκετ
Το μικρό φίδι στην Αγγλία εντοπίστηκε ανάμεσα στα προϊόντα και κατέληξε σε οργάνωση διάσωσης, η οποία έχει ήδη αναλάβει περισσότερα από 20 φίδια μέσα στο 2026.
Αστυνομικοί στην Τουρκία έδωσαν μάχη και σκότωσαν τρομοκράτη του ISIS σε σταθμό λεωφορείων στην Κωνσταντινούπολη, δείτε βίντεο
Οι αρχές είχαν πληροφορίες ότι ο 21χρονος Μπερκάν Τσιλ σχεδίαζε τρομοκρατική επίθεση σε τουρκικό έδαφος
Πολύνεκρο πλήγμα σε γάμο στο νότιο Ιράν: «Πιθανό απευθείας χτύπημα» από αμερικανικά πυρομαχικά, δείχνει ανάλυση του Reuters
Οι ΗΠΑ δεν έχουν αποδεχθεί την ευθύνη - Ερευνούμε το περιστατικό, λέει ο Τζέι Ντι Βανς
Εμπρησμός στην Marfin: Εισαγγελικό «όχι» στο αίτημα αποφυλάκισης της 46χρονης κατηγορούμενης
Αρνητική είναι η εισαγγελική πρόταση αναφορικά με το αίτημα αποφυλάκισης που κατέθεσε η 46χρονη κατηγορούμενη, η οποία κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη στις αρχές Αυγούστου για την υπόθεση της τραγωδίας της Marfin.
Volkswagen σε ιστορική κρίση: Ο κινεζικός εφιάλτης χτυπά την καρδιά της γερμανικής βιομηχανίας, 100.000 θέσεις εργασίας στον αέρα
Ο άλλοτε κολοσσός του «Made in Germany» περνά τη μεγαλύτερη αναδιάρθρωση της ιστορίας του, καθώς η Κίνα από μεγαλύτερη αγορά του γίνεται ο πιο επικίνδυνος ανταγωνιστής του.