ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 23 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Η Μελάνια Τραμπ καλεί σε ενότητα και ειρήνη μετά τις ταραχές στη Μινεσότα

Η Μελάνια Τραμπ καλεί σε ενότητα και ειρήνη μετά τις ταραχές στη Μινεσότα

«Είμαι αντίθετη με τη βία, γι’ αυτό σας παρακαλώ, αν διαμαρτύρεστε, να διαμαρτύρεστε ειρηνικά», δήλωσε το πρωί της Τρίτης 27.01.2026.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Όπως αναφέρει το newsit.gr, σε μια σπάνια πολιτική δήλωση προχώρησε η Μελάνια Τραμπ καλώντας σε «ενότητα», έπειτα από εβδομάδες αναταραχών στη Μινεσότα αφού στελέχη της ICE σκότωσαν δύο Αμερικανούς πολίτες στην πόλη αυτό το μήνα.

«Είμαι αντίθετη με τη βία, γι’ αυτό σας παρακαλώ, αν διαμαρτύρεστε, να διαμαρτύρεστε ειρηνικά», δήλωσε το πρωί της Τρίτης (27.01.2026) στην εκπομπή Fox & Friends η Μελάνια Τραμπ στον απόηχο των διαδηλώσεων στη Μινεσότα.

Η Μελάνια Τραμπ σπάνια κάνει δημόσιες τοποθετήσεις, ιδίως όταν αυτές αφορούν πολιτικά ζητήματα ή το αξίωμα του συζύγου της Ντόναλντ Τραμπ.
Ωστόσο, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εμφάνισής της για την προώθηση της ταινίας της, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ επιβεβαίωσε ότι ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είχε τη Δευτέρα μια «εξαιρετική συνομιλία» με τον κυβερνήτη της Μινεσότα, Τιμ Γουόλς, και τον δήμαρχο της Μινεάπολης, Τζέικομπ Φρέι, Δημοκρατικοί και οι δύο.

«Συνεργάζονται για να διατηρηθεί η ειρήνη και να αποφευχθούν τα επεισόδια και οι ταραχές», τόνισε.

Η απόφαση της Μελάνια Τραμπ να τοποθετηθεί δημόσια για τις ταραχές και τις συγκρούσεις με τις δυνάμεις επιβολής της μεταναστευτικής νομοθεσίας υπογραμμίζει τη σοβαρότητα του ζητήματος και το βαθύ διχασμό που έχει προκαλέσει στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Νέα γκάφα της απολυμένης Κέιτι Ζακαράια: Η φωτογραφία δίπλα στον Τραμπ και ο χάρτης που «εξαφάνισε» από το Οβάλ Γραφείο
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Νέα γκάφα της απολυμένης Κέιτι Ζακαράια: Η φωτογραφία δίπλα στον Τραμπ και ο χάρτης που «εξαφάνισε» από το Οβάλ Γραφείο
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Τραμπ: «Πάγωσα» τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας για να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις – Ο Ζελένσκι δεν θέλει να τελειώσει ο πόλεμος
Την παραίτησή του υπέβαλε ο Γάλλος ΥΠΕΣ μετά το χάος, δεν την έκανε δεκτή ο Μακρόν - «Υπήρξαν αστοχίες» παραδέχθηκε ο Γάλλος Πρόεδρος
Ανάλυση Politico: Η Ευρώπη μπροστά στην τέλεια πολιτική καταιγίδα – Το χάος στη Γαλλία και η επόμενη μέρα στην ΕΕ