ΗΠΑ: Δραματική αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στη μέση του δρόμου στη Τζόρτζια – Δείτε βίντεο
Από το ατύχημα σημειώθηκαν μόνο μικροτραυματισμοί και δεν κινδύνεψε κάποιος άνθρωπος
Ο δρόμος στις ΗΠΑ δεν φαίνεται να είναι πλέον μόνο για αυτοκίνητα αφού ένα μικρό αεροσκάφος έκανε την έκπληξη μετά από μία αναγκαστική προσγείωση σε δρόμο στην πολιτεία της Τζόρτζια.
Συγκεκριμένα το μικρό αεροσκάφος κατά τη διάρκεια αναγκαστικής προσγείωσης στη μέση ενός δρόμου της Τζόρτζια των ΗΠΑ το απόγευμα της Δευτέρας, προσέκρουσε σε αρκετά οχήματα, χωρίς να υπάρξει κάποιος σοβαρός τραυματισμός.
Το συγκλονιστικό βίντεο που κυκλοφόρησε στα socail media δείχνει την τρομακτική προσγείωση του αεροπλάνου στη μέση του δρόμου, ανάμεσα σε άλλα οχήματα.
Eικόνες μετά την πτώση έδειξαν το αεροπλάνο, ένα Beechcraft Hawker G-36 του 2010 που πετούσε από το Τενεσί, σταθμευμένο στον δρόμο, με αυτοκίνητα και εντυπωσιασμένους περαστικούς σε κοντινή απόσταση.
Το μονοκινητήριο αεροσκάφος προσγειώθηκε στην οδό Browns Bridge στο Γκέινσβιλ της Τζόρτζια, χτυπώντας τουλάχιστον δύο αυτοκίνητα μέχρι να ακινητοποιηθεί.
🚨WATCH: A single-engine plane made an emergency landing in the middle of a busy Georgia intersection.
The pilot narrowly missed moving traffic, clipped several cars, and walked away—no fatalities.pic.twitter.com/v1gJSZhQYp
— Derrick Evans (@DerrickEvans4WV) February 10, 2026
A small Cessna 172 training aircraft lost engine power & made an emergency landing on Jesse Jewell Parkway in Gainesville, #Georgia, striking 3 vehicles. 2 drivers suffered minor injuries & were hospitalized. No fatalities reported; FAA and NTSB investigating. #planecrash pic.twitter.com/OOJbCNwFfd
— Thepagetoday (@thepagetody) February 10, 2026
Αναφέρθηκαν μόνο ελαφροί τραυματισμοί, όπως δήλωσε το αστυνομικό τμήμα του Γκέινσβιλ, χωρίς να διευκρινίσει ακριβώς ποιοι τραυματίστηκαν ή υπό ποιες συνθήκες.
πηγή: newsit.gr
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Τραμπ: «Πάγωσα» τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας για να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις – Ο Ζελένσκι δεν θέλει να τελειώσει ο πόλεμος
Ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε ξανά τον Ουκρανό ομόλογό του πως χτυπά ρωσικά διυλιστήρια και πως εκμεταλλεύεται τα χρήματα που του δίνει η ΕΕ
Την παραίτησή του υπέβαλε ο Γάλλος ΥΠΕΣ μετά το χάος, δεν την έκανε δεκτή ο Μακρόν - «Υπήρξαν αστοχίες» παραδέχθηκε ο Γάλλος Πρόεδρος
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, που βρίσκεται υπό πίεση έπειτα από ένα Σαββατοκύριακο βίαιων ταραχών στη χώρα, παραδέχθηκε σήμερα ότι υπήρξαν αστοχίες στην «πρόβλεψη και τις πληροφορίες», αλλά δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του υπουργού Εσωτερικών Λοράν Νουνιές, ανακοίνωσε το Μέγαρο των Ηλυσίων.
Ανάλυση Politico: Η Ευρώπη μπροστά στην τέλεια πολιτική καταιγίδα – Το χάος στη Γαλλία και η επόμενη μέρα στην ΕΕ
Μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι φαίνεται πως βρίσκεται η Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς τα εκτεταμένα επεισόδια σε Γαλλία, Ιταλία και Βέλγιο, η ενεργειακή κρίση που βαραίνει κυρίως τις χώρες του Νότου, αλλά και οι επικείμενες εκλογές σε Ισπανία και Ιταλία δυσκολεύουν τη λήψη αποφάσεων και τους οποιουσδήποτε ελιγμούς.
Τραγωδία: Σταυρός έπεσε πάνω σε ιερέα την ώρα της Θείας Λειτουργίας και τον σκότωσε (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο καθολικός ιερέας Πατρίσιο Αλφρέδο Σάντσεθ Μολινάρι βρήκε τραγικό θάνατο σε εκκλησία στον Ισημερινό.
Ιταλία: 160 προσαγωγές στο Μιλάνο, το 80% ανήλικοι – Νέα επεισόδια και καταστροφές σε καταστήματα
Σοβαρή ένταση στο Μιλάνο, με ομάδες νεαρών να προκαλούν ζημιές και να συγκρούονται με την αστυνομία.
Ανάλυση για το διάγγελμα Μακρόν: Καταδίκασε τη βία, αλλά δεν ανακοίνωσε έκτακτα μέτρα ή σχέδιο αντιμετώπισης της κρίσης
Έξι μήνες πριν τις κάλπες που σηματοδοτούν τη λήξη της θητείας του, ο Γάλλος πρόεδρος κατηγόρησε την ακροαριστερά και κάλεσε σε εθνικό διάλογο - Η παραπομπή των οικονομικών αποφάσεων στον πρωθυπουργό και η αναφορά στις εκλογές του 2027 αποτυπώνουν τα όρια της παρέμβασής του