Ντόναλντ Τραμπ στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: Viral η υποδοχή με τις γυναίκες που κουνούσαν πέρα-δώθε τα μαλλιά τους
«Τι όμορφη πόλη! Την αγαπώ» δήλωσε ο Τραμπ εντυπωσιασμένος από όσα συνέβησαν στο Qasr al Watan, το προεδρικό μέγαρο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων
Μοναδικές στιγμές έζησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, στις τελετές υποδοχής που του έγιναν κατά την περιοδεία του σε χώρες της Μέσης Ανατολής, με τον τελευταίο σταθμό, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, να βάζουν την τελευταία πινελιά.
Η ηγεσία των Εμιράτων, όπως αναφέρει το protothema.gr, επέλεξε για τον υψηλό καλεσμένο της την τελετή Al-Ayyala, ένα τελετουργικό που συνήθως γίνεται σε φεστιβάλ και γάμους.
Ξεχωριστό κομμάτι της τελετής αποτελούν ομάδες γυναικών που κουνούν πέρα-δώθε τα μαλλιά τους σε μια ασυνήθιστη κίνηση που σε πολλούς θυμίζει... συναυλία συγκροτήματος Metal.
Στο ίδιο τελετουργικό συμμετέχουν και άνδρες που παίζουν τύμπανα σε ρυθμικό τόνο και κρατούν σπαθιά που τα κουνούν με τελετουργικό τρόπο.
«Τι όμορφη πόλη! Την αγαπώ» δήλωσε ο Τραμπ εντυπωσιασμένος από όσα συνέβησαν στο Qasr al Watan, το προεδρικό μέγαρο των Εμιράτων
Σύμφωνα με την UNESCO η τελετή Al-Ayyala περιλαμβάνει «ψαλμωδίες, μουσική με τύμπανα και χορό ενώ αναπαριστά μια σκηνή μάχης. Παράλληλα κορίτσια που φορούν παραδοσιακές φορεσιές στέκονται μπροστά, κουνώντας τα μακριά μαλλιά τους από τη μια πλευρά στην άλλη».
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Τραγωδία στο Τέξας: Καταδρομέας σκοτώθηκε πέφτοντας από την οροφή γηπέδου σε επίδειξη καταρρίχησης μπροστά σε 23.000 θεατές (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο στρατιωτικός έπεσε από ύψος 52 μέτρων πριν από αγώνα αμερικανικού ποδοσφαίρου - Σοκαρισμένοι οι θεατές.
Τραμπ: «Πάγωσα» τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας για να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις – Ο Ζελένσκι δεν θέλει να τελειώσει ο πόλεμος
Ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε ξανά τον Ουκρανό ομόλογό του πως χτυπά ρωσικά διυλιστήρια και πως εκμεταλλεύεται τα χρήματα που του δίνει η ΕΕ
Την παραίτησή του υπέβαλε ο Γάλλος ΥΠΕΣ μετά το χάος, δεν την έκανε δεκτή ο Μακρόν - «Υπήρξαν αστοχίες» παραδέχθηκε ο Γάλλος Πρόεδρος
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, που βρίσκεται υπό πίεση έπειτα από ένα Σαββατοκύριακο βίαιων ταραχών στη χώρα, παραδέχθηκε σήμερα ότι υπήρξαν αστοχίες στην «πρόβλεψη και τις πληροφορίες», αλλά δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του υπουργού Εσωτερικών Λοράν Νουνιές, ανακοίνωσε το Μέγαρο των Ηλυσίων.
Ανάλυση Politico: Η Ευρώπη μπροστά στην τέλεια πολιτική καταιγίδα – Το χάος στη Γαλλία και η επόμενη μέρα στην ΕΕ
Μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι φαίνεται πως βρίσκεται η Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς τα εκτεταμένα επεισόδια σε Γαλλία, Ιταλία και Βέλγιο, η ενεργειακή κρίση που βαραίνει κυρίως τις χώρες του Νότου, αλλά και οι επικείμενες εκλογές σε Ισπανία και Ιταλία δυσκολεύουν τη λήψη αποφάσεων και τους οποιουσδήποτε ελιγμούς.
Τραγωδία: Σταυρός έπεσε πάνω σε ιερέα την ώρα της Θείας Λειτουργίας και τον σκότωσε (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο καθολικός ιερέας Πατρίσιο Αλφρέδο Σάντσεθ Μολινάρι βρήκε τραγικό θάνατο σε εκκλησία στον Ισημερινό.