«Ντρέπομαι»: Ξέσπασε σε κλάματα η Πάτερσον στη δίκη για τη δολοφονία των πεθερικών της με δηλητηριώδη μανιτάρια
Κατά την απολογία της κλήθηκε να σχολιάσει σειρά μηνυμάτων που είχε στείλει σε φίλους της, γεμάτα ύβρεις και οργισμένες αναφορές για την οικογένεια του πρώην συζύγου της
Με δάκρυα στα μάτια απολογήθηκε για δεύτερη μέρα ενώπιον του δικαστηρίου η Έριν Πάτερσον, η 50χρονη Αυστραλή που κατηγορείται για τη δολοφονία τριών συγγενών του πρώην συζύγου της, τους οποίους φέρεται να δηλητηρίασε με μανιτάρια.
Η Πάτερσον κατηγορείται για τους θανάτους της πεθεράς της Γκέιλ Πάτερσον, του πεθερού της Ντόναλντ Πάτερσον και της αδερφής της Γκέιλ, Χέδερ Γουίλκινσον, ενώ αντιμετωπίζει και κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας του συζύγου της Χέδερ, Ίαν Γουίλκινσον. Σύμφωνα με την εισαγγελία, η Πάτερσον σέρβιρε εκούσια στους τέσσερις συγγενείς το γεύμα, το οποίο περιείχε θανατηφόρα μανιτάρια, στο σπίτι της στην πόλη Λεονγκάθα, περίπου 135 χιλιόμετρα από τη Μελβούρνη.
Σύμφωνα με το Reuters, η υπεράσπιση επιμένει ότι πρόκειται για τραγικό ατύχημα και όχι για έγκλημα, ενώ σε περίπτωση καταδίκης η κατηγορούμενη αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης.
Κατά την απολογία της, η Πάτερσον κλήθηκε να σχολιάσει σειρά μηνυμάτων που είχε στείλει σε φίλους της, γεμάτα ύβρεις και οργισμένες αναφορές για την οικογένεια Πάτερσον. «Μακάρι να μην τα είχα πει ποτέ. Ντρέπομαι που τα είπα και εύχομαι η οικογένεια να μην είχε ακούσει ποτέ αυτά τα λόγια», είπε με τρεμάμενη φωνή. «Ήμουν θυμωμένη με τον Σάιμον, αλλά δεν έφταιγαν ο Ντον και η Γκέιλ», πρόσθεσε κλαίγοντας.
Το δικαστήριο είχε ακούσει νωρίτερα ότι η σχέση της κατηγορούμενης με τον πρώην σύζυγό της, Σάιμον Πάτερσον, είχε επιδεινωθεί λίγο πριν τους φόνους, εξαιτίας διαφωνιών για τη διατροφή των παιδιών τους.
Η κατάθεση της Πάτερσον ξεκίνησε τη Δευτέρα, μετά την ολοκλήρωση της πολύμηνης παρουσίασης μαρτύρων από την πλευρά της εισαγγελίας, ανάμεσα στους οποίους βρέθηκαν συγγενείς των θυμάτων, ιατροδικαστές, γιατροί και ειδικοί σε μανιτάρια.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Volkswagen σε ιστορική κρίση: Ο κινεζικός εφιάλτης χτυπά την καρδιά της γερμανικής βιομηχανίας, 100.000 θέσεις εργασίας στον αέρα
Ο άλλοτε κολοσσός του «Made in Germany» περνά τη μεγαλύτερη αναδιάρθρωση της ιστορίας του, καθώς η Κίνα από μεγαλύτερη αγορά του γίνεται ο πιο επικίνδυνος ανταγωνιστής του.
Θαύμα στο Νεπάλ: Δύο εργάτες βγήκαν ζωντανοί από σήραγγα εννέα ημέρες μετά τις πλημμύρες - Η συγκινητική στιγμή της διάσωσης
Δύο εργαζόμενοι ανασύρθηκαν ζωντανοί από σήραγγα υδροηλεκτρικού έργου στο Νεπάλ, εννέα ημέρες μετά τις φονικές ξαφνικές πλημμύρες που τους είχαν παγιδεύσει στο εσωτερικό της, σε βάθος 170 μέτρων.
Λονδίνο: Ποντίκια «έπαιξαν» μπουνιές στο μετρό – Δείτε το viral βίντεο
Εκτός από πηγή ψυχαγωγίας για όσους περίμεναν να φτάσει το τρένο τους, τα ποντίκια τράβηξαν και την προσοχή του διαδικτύου
Δεκάδες γράμματα υποστήριξης στην Λίντσεϊ Κλάνσι που σκότωσε τα παιδιά της στις ΗΠΑ έφερε ο δικηγόρος της στο δικαστήριο
Οι ένορκοι συνεχίζουν τις διαβουλεύσεις για έκτη ημέρα, αδυνατούν να καταλήξουν σε ομόφωνη απόφαση
Μαζικό μπλακ άουτ σε υπηρεσίες AI: Προβλήματα σε ChatGPT, Claude, Grok, Gemini και Cursor
Οι αναφορές για δυσλειτουργίες εμφανίστηκαν σχεδόν ταυτόχρονα - Ενδείξεις ότι το πρόβλημα συνδέεται με ευρύτερες διαδικτυακές υποδομές
Νετανιάχου για την 7η Οκτωβρίου: Σκόπιμα δεν με ξύπνησαν πριν από την επίθεση - Αυτή η εισβολή δεν θα είχε συμβεί
"Αν με είχαν ξυπνήσει, όλα θα ήταν διαφορετικά. Αυτή είναι η ιστορία της 7ης Οκτωβρίου", ισχυρίστηκε ο Νετανιάχου.
