Ο CEO της Siemens Ισπανίας, η σύζυγός του και τα 3 παιδιά τους οι νεκροί από συντριβή ελικοπτέρου στη Νέα Υόρκη
Μαζί με τον Αγκουστίν Εσκομπάρ και την οικογένειά του, τη ζωή του έχασε και ο πιλότος του ελικοπτέρου - Δείτε βίντεο με τη στιγμή της συντριβής στον ποταμό Χάντσον.
Πρόεδρος και CEO της Siemens Ισπανίας ήταν ο Αγκουστίν Εσκομπάρ, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο μαζί με την οικογένειά του όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν, συνετρίβη στον ποταμό Χάντσον στη Νέα Υόρκη το βράδυ της Πέμπτης (ώρα Ελλάδος).
Λίγο πριν απογειωθεί το ελικόπτερο, ο Εσκομπάρ φωτογραφιζόταν με τη σύζυγό του Μέρσε Καμπρούμπι Μοντάλ και τα τρία παιδιά τους ηλικίας 4, 5 και 11 ετών, χωρίς να γνωρίζουν ότι αυτά ήταν τα τελευταία καρέ της ζωής τους.
Σε μια δεύτερη φωτογραφία όλη η οικογένεια ποζάρει χαμογελαστή μέσα στο Bell 206L-4 LongRanger IV, όπως ήταν ο τύπος του ελικοπτέρου.
Το ελικόπτερο κατέπεσε στον ποταμό Χάντσον μόλις 17 λεπτά μετά την απογείωσή του, χωρίς να έχει γίνει γνωστό ακόμα γιατί συνέβη αυτό.
Βίντεο με τη στιγμή της συντριβής δείχνουν το ελικόπτερο να πέφτει ανεξέλεγκτο ενώ, όπως φαίνεται, έχει χάσει τον ουραίο έλικά του.
BREAKING:
Helicopter crashes near the Hudson River in New York City pic.twitter.com/mVhw3XH6Dk
— Visegrád 24 (@visegrad24) April 10, 2025
Όπως αναφέρει το protothema.gr, ο 71χρονος ιδιοκτήτης της εταιρείας New York Helicopter που ναύλωσε το ελικόπτερο στην οικογένεια Εσκομπάρ, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι «ο πιλότος ειδοποίησε ότι θέλει να προσγειωθεί και ότι χρειάζεται καύσιμα. Αυτό θα έπρεπε να του πάρει τρία λεπτά αλλά 20 λεπτά αργότερα αυτό δεν συνέβη ποτέ» είπε ο Μάικλ Ροθ στον Telegraph.
Η οικογένεια του προέδρου της Siemens Ισπανίας είχε φτάσει στη Νέα Υόρκη νωρίτερα την Πέμπτη.
Μαζί με την οικογένεια Εσκμομπάρ, τη ζωή του έχασε και ο πιλότος του ελικοπτέρου με τις αρχές να ανακοινώνουν ότι τέσσερις από τους επιβάτες έχασαν τη ζωή τους ακαριαία και δύο μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο όπου άφησαν την τελευταία τους πνοή.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Οι εργοδότες φοβούνται για μαζικές άδειες λόγω του GTA 6: Ζητούν έως και 10 ημέρες εκτός γραφείου για το πολυαναμενόμενο παιχνίδι
Η κυκλοφορία του νέου Grand Theft Auto στις 19 Νοεμβρίου έχει ήδη μπει στα προγράμματα αδειών εργαζομένων – Οι προπαραγγελίες εκτιμάται ότι έχουν φτάσει τα 260 εκατ. δολάρια
Φίδι βρέθηκε να «ψωνίζει» στο διάδρομο με τα ψωμιά σε σούπερ μάρκετ
Το μικρό φίδι στην Αγγλία εντοπίστηκε ανάμεσα στα προϊόντα και κατέληξε σε οργάνωση διάσωσης, η οποία έχει ήδη αναλάβει περισσότερα από 20 φίδια μέσα στο 2026.
Αστυνομικοί στην Τουρκία έδωσαν μάχη και σκότωσαν τρομοκράτη του ISIS σε σταθμό λεωφορείων στην Κωνσταντινούπολη, δείτε βίντεο
Οι αρχές είχαν πληροφορίες ότι ο 21χρονος Μπερκάν Τσιλ σχεδίαζε τρομοκρατική επίθεση σε τουρκικό έδαφος
Πολύνεκρο πλήγμα σε γάμο στο νότιο Ιράν: «Πιθανό απευθείας χτύπημα» από αμερικανικά πυρομαχικά, δείχνει ανάλυση του Reuters
Οι ΗΠΑ δεν έχουν αποδεχθεί την ευθύνη - Ερευνούμε το περιστατικό, λέει ο Τζέι Ντι Βανς
Εμπρησμός στην Marfin: Εισαγγελικό «όχι» στο αίτημα αποφυλάκισης της 46χρονης κατηγορούμενης
Αρνητική είναι η εισαγγελική πρόταση αναφορικά με το αίτημα αποφυλάκισης που κατέθεσε η 46χρονη κατηγορούμενη, η οποία κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη στις αρχές Αυγούστου για την υπόθεση της τραγωδίας της Marfin.
Volkswagen σε ιστορική κρίση: Ο κινεζικός εφιάλτης χτυπά την καρδιά της γερμανικής βιομηχανίας, 100.000 θέσεις εργασίας στον αέρα
Ο άλλοτε κολοσσός του «Made in Germany» περνά τη μεγαλύτερη αναδιάρθρωση της ιστορίας του, καθώς η Κίνα από μεγαλύτερη αγορά του γίνεται ο πιο επικίνδυνος ανταγωνιστής του.