Ο Έλον Μασκ αναζητά εργαζόμενους στην Ευρώπη: Προσφέρει 260 ευρώ την ημέρα και τηλεργασία!
Η αναζήτηση του Έλον Μασκ επικεντρώνεται σε ένα προφίλ υποψήφιων εργαζομένων που ασχολούνται με την ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης.
Η εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης του Έλον Μασκ, xAI, βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης εργαζομένων στην Ευρώπη, με στόχο την εκπαίδευση του Grok, την AI που είναι ενσωματωμένη στο κοινωνικό δίκτυο X (πρώην Twitter).
Πρόκειται για εργασία εξ αποστάσεως, για την οποία η εταιρεία έχει φτάσει να προσφέρει αμοιβή έως και 260 ευρώ την ημέρα, αν και το ποσό αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως ο φόρτος εργασίας, η πολυπλοκότητα των καθηκόντων και η εμπειρία του υποψηφίου.
Δεν αναζητείται προφίλ προγραμματιστή, αλλά η αγγελία επικεντρώνεται περισσότερο σε άλλες ειδικότητες, όπως επεξεργασία εικόνας και βίντεο, γραφιστική, επαγγελματίες 3D και post-production, καθώς και ειδικούς εξοικειωμένους με τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη. Ένα καλό επίπεδο αγγλικών αποτελεί μία από τις βασικές προϋποθέσεις.
Προσοχή: δεν πρόκειται για μόνιμες θέσεις
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι δεν πρόκειται για μόνιμη θέση εργασίας. Δεν περιλαμβάνει άδειες, επιδόματα ή αυτόματη ασφάλιση, καθώς πρόκειται για συνεργασία. Ο Αντρέα Στρόπα, ειδικός στην πληροφορική και την κυβερνοασφάλεια, καθώς και συνεργάτης του Έλον Μασκ στην Ιταλία, ήταν εκείνος που ανακοίνωσε αυτή την ευκαιρία συνεργασίας με ευέλικτο ωράριο.
Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται γνωστή μια απομακρυσμένη θέση εργασίας από τον Έλον Μασκ. Πριν από χρόνια, ο μεγιστάνας είχε κάνει κάτι παρόμοιο με την Tesla, αναζητώντας προφίλ για θέσεις όπως μηχανικοί και ειδικοί τεχνολογίας με γνώσεις στην ΤΝ, προσφέροντας μισθούς που έφταναν έως και τα 270.000 ευρώ.
Πηγή: gazzetta.gr
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Μαθητές στην Ινδονησία προσεύχονται για βροχή – «Κοκτέιλ» ξηρασίας και πυρκαγιών στη χώρα
«Γιατί να μην προσπαθήσουμε να αναζητήσουμε μία λύση στους ουρανούς;» αναρωτιούνται μαθητές και μαθήτριες
Η Ιταλία αναπτύσσει ακόμα 500 στρατιώτες για την αντιμετώπιση βίαιων επεισοδίων
«Οι αλεξιπτωτιστές θα εγγυηθούν τη δημόσια τάξη, μαζί με άλλες αστυνομικές δυνάμεις», λέει ο Ματέο Σαλβίνι
Σπάνιο θέαμα στο Ομάν: Δελφίνι με ροζ απόχρωση εμφανίστηκε κοντά στις ακτές (ΒΙΝΤΕΟ)
Οι εικόνες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου – Τι μπορεί να εξηγεί τον ασυνήθιστο χρωματισμό του.
Ρινγκ η Βουλή της Αλβανίας: Άγριο ξύλο μεταξύ βουλευτών με αυτούς της αντιπολίτευσης να μιλούν για «εγκληματικό κοινοβούλιο» (ΒΙΝΤΕΟ)
Στην αίθουσα της Βουλής μεταφέρθηκαν τα επεισόδια στους δρόμους των Τιράνων - Οι βουλευτές του Δημοκρατικού κόμματος φώναζαν «ήρθε το τέλος», επιχείρησαν να μπλοκάρουν το βήμα της Βουλής και στη συνέχεια ήρθαν στα χέρια με τους κυβερνητικούς
Μακρόν: Απαγορεύονται οι διαδηλώσεις που δεν διοργανώνονται από συνδικάτα τις επόμενες μέρες
«Πίσω από τα επεισόδια του Σαββάτου βρίσκονταν ακροαριστερές ομάδες, που σχεδίαζαν να ανατρέψουν τη Δημοκρατία», τόνισε ο Γάλλος πρόεδρος.
Viral η χειρονομία ιερέα στο Μιλάνο: Ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο σε ταραξία – «Δεν το μετάνιωσα»
«Δεν υπήρχε πρόθεση βίας, μερικές φορές πρέπει να λες στους νέους να προσέχουν τι κάνουν», ανέφερε ο Τζανικόλα Μαρία Σιμόνε.