Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα απελάσει τον πρίγκιπα Χάρι: «Αρκετά προβλήματα έχει με τη γυναίκα του»
«Νομίζω ότι τον τραβάει από τη μύτη τον καημένο Χάρι»
Ο πρίγκιπας Χάρι μπορεί να κοιμάται πλέον ήσυχος, αν δηλαδή φοβόταν ότι θα είναι ένας από τους χιλιάδες παράνομους μετανάστες που απελάθηκαν από τον Ντόναλντ Τραμπ.
Κι αυτό γιατί ορισμένα «καλοπροαίρεα» think tank, αγωνίζονται να δημοσιοποιήσουν τα ιδιωτικά αρχεία βίζας του πρίγκιπα Χάρι για τις ΗΠΑ, καθώς ο Δούκας του Σάσεξ παραδέχθηκε, στο βιβλίο του Spare, ότι στο παρελθόν είχε πάρει ναρκωτικά κατά τη διάρκεια της εφηβείας του.
Το Heritage Foundation, άφησε να εννοηθεί ότι είχε πει ψέματα στα έγγραφά του ή ότι θα μπορούσε να έχει τύχει ειδικής μεταχείρισης από την κυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν.
Ωστόσο, ο Ντόναλντ Τραμπ, όπως δήλωσε στην εφημερίδα New York Post την Παρασκευή: «Δεν θέλω να το κάνω αυτό. Θα τον αφήσω ήσυχο. Έχει αρκετά προβλήματα με τη σύζυγό του. Είναι τρομερή».
Ο Αμερικανός ηγέτης έχει στο παρελθόν πει για τον Χάρι ότι «τρώει μαστίγιο» από τη Μέγκαν Μαρκλ σε σχόλια που έχουν χαρακτηριστεί ως μισογυνικά. «Νομίζω ότι τον τραβάει από τη μύτη τον καημένο Χάρι», είχε δηλώσει παλαιότερα στους δημοσιογράφους.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Οι εργοδότες φοβούνται για μαζικές άδειες λόγω του GTA 6: Ζητούν έως και 10 ημέρες εκτός γραφείου για το πολυαναμενόμενο παιχνίδι
Η κυκλοφορία του νέου Grand Theft Auto στις 19 Νοεμβρίου έχει ήδη μπει στα προγράμματα αδειών εργαζομένων – Οι προπαραγγελίες εκτιμάται ότι έχουν φτάσει τα 260 εκατ. δολάρια
Φίδι βρέθηκε να «ψωνίζει» στο διάδρομο με τα ψωμιά σε σούπερ μάρκετ
Το μικρό φίδι στην Αγγλία εντοπίστηκε ανάμεσα στα προϊόντα και κατέληξε σε οργάνωση διάσωσης, η οποία έχει ήδη αναλάβει περισσότερα από 20 φίδια μέσα στο 2026.
Αστυνομικοί στην Τουρκία έδωσαν μάχη και σκότωσαν τρομοκράτη του ISIS σε σταθμό λεωφορείων στην Κωνσταντινούπολη, δείτε βίντεο
Οι αρχές είχαν πληροφορίες ότι ο 21χρονος Μπερκάν Τσιλ σχεδίαζε τρομοκρατική επίθεση σε τουρκικό έδαφος
Πολύνεκρο πλήγμα σε γάμο στο νότιο Ιράν: «Πιθανό απευθείας χτύπημα» από αμερικανικά πυρομαχικά, δείχνει ανάλυση του Reuters
Οι ΗΠΑ δεν έχουν αποδεχθεί την ευθύνη - Ερευνούμε το περιστατικό, λέει ο Τζέι Ντι Βανς
Εμπρησμός στην Marfin: Εισαγγελικό «όχι» στο αίτημα αποφυλάκισης της 46χρονης κατηγορούμενης
Αρνητική είναι η εισαγγελική πρόταση αναφορικά με το αίτημα αποφυλάκισης που κατέθεσε η 46χρονη κατηγορούμενη, η οποία κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη στις αρχές Αυγούστου για την υπόθεση της τραγωδίας της Marfin.
Volkswagen σε ιστορική κρίση: Ο κινεζικός εφιάλτης χτυπά την καρδιά της γερμανικής βιομηχανίας, 100.000 θέσεις εργασίας στον αέρα
Ο άλλοτε κολοσσός του «Made in Germany» περνά τη μεγαλύτερη αναδιάρθρωση της ιστορίας του, καθώς η Κίνα από μεγαλύτερη αγορά του γίνεται ο πιο επικίνδυνος ανταγωνιστής του.