ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

«Ο πάπας Φραγκίσκος πρέπει να μάθει και πάλι να μιλάει» – «Θα μπορούσε να επιστρέψει στο Βατικανό πριν το Πάσχα»

«Ο πάπας Φραγκίσκος πρέπει να μάθει και πάλι να μιλάει» – «Θα μπορούσε να επιστρέψει στο Βατικανό πριν το Πάσχα»

Δηλώσεις για την υγεία του πάπα, έκανε ο Αργεντινός καρδινάλιος Βίκτορ Μανουέλ Φερνάντες.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

«Ο πάπας Φραγκίσκος είναι πολύ καλά, αλλά το οξυγόνο υψηλής ροής ξεραίνει τα πάντα. Πρέπει να μάθει και πάλι να μιλά, αλλά η κατάσταση του οργανισμού του επανήλθε», δήλωσε την Παρασκευή (21/3/25) ο Αργεντινός καρδινάλιος Βίκτορ Μανουέλ Φερνάντες.

Ο καρδινάλιος συμμετείχε στην παρουσίαση του βιβλίου του πάπα Φραγκίσκου, «Ζήτω η ποίηση», με την επιμέλεια του καθολικού ιερέα Αντόνιο Σπαντάρο.

Ερωτηθείς αν ο ποντίφικας πρόκειται να επιστρέψει στο Βατικανό πριν από το Πάσχα (δηλαδή τις 20 Απριλίου) ο Φερνάντες απάντησε: «Θα μπορούσε αλλά οι γιατροί θέλουν να είναι σίγουροι 100%, διότι ο Άγιος Πατέρας μας, σκέφτεται ότι στον λίγο χρόνο που απομένει θέλει να αφιερωθεί μόνο στους άλλους και όχι να προσέχει τον εαυτό του».

«Ο Φραγκίσκος δεν ήθελε να πάει στο νοσοκομείο, τον έπεισαν κάποιοι φίλοι του, δεν ξέρω με ποιες ακραίες εκφράσεις», είπε -αστειευόμενος- ο καθολικός υψηλόβαθμος ιερέας, ο οποίος «δεν πιστεύει ότι ο πάπας θα παραιτηθεί».

Πηγή: newsit.gr

Τραμπ: «Οι ΗΠΑ θα απαντήσουν εάν συνεχιστεί ο ναυτικός αποκλεισμός από τους Χούθι»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Τραμπ: «Οι ΗΠΑ θα απαντήσουν εάν συνεχιστεί ο ναυτικός αποκλεισμός από τους Χούθι»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google