ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 10 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Ο Τραμπ μεσολάβησε στον Σίσι, θα πάει και ο Νετανιάχου στη σύνοδο κορυφής για τη Γάζα

Ο Τραμπ μεσολάβησε στον Σίσι, θα πάει και ο Νετανιάχου στη σύνοδο κορυφής για τη Γάζα

Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου αποδέχθηκε την πρόσκληση για συμμετοχή στη σύνοδο κορυφής στην Αίγυπτο, για τη Γάζα, μετέδωσαν οι Times of Israel.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Σε τηλεφώνημα, που προφανώς μεσολάβησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ο Νετανιάχου αποδέχθηκε την πρόσκληση του Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι να συμμετάσχει στη σημερινή σύνοδο κορυφής στην Αίγυπτο.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός μόλις μίλησε τηλεφωνικά με τον Αιγύπτιο πρόεδρο, ενώ ο πρόεδρος Τραμπ ήταν παρών στη συνομιλία, αναφέρει το δελτίο ειδήσεων του ισραηλινού Καναλιού 12. Στο τηλεφώνημα, που προφανώς μεσολάβησε ο Τραμπ, ο οποίος βρίσκεται στην Κνεσέτ, ο Νετανιάχου αποδέχθηκε πρόσκληση του Αιγύπτιου ηγέτη να συμμετάσχει στη διεθνή σύνοδο κορυφής για το ειρηνευτικό σχέδιο του Τραμπ για τη Γάζα, στο Σαρμ Ελ Σέιχ σήμερα.

Ο Σίσι έχει αποφύγει να μιλήσει στον Νετανιάχου καθ' όλη τη διάρκεια του πολέμου και αρχικά δεν προσκάλεσε τον Ισραηλινό πρωθυπουργό στη σημερινή σύνοδο κορυφής.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς θα είναι, επίσης, μεταξύ των 30 παγκόσμιων ηγετών που θα λάβουν μέρος στη σύνοδο κορυφής.

Πηγή: iefimerida.gr

Επεισόδια στη Γαλλία: Μεγάλη φωτιά στο δημαρχείο της Λιμόζ – Οι διαδηλωτές πυρπόλησαν και περιπολικό
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Επεισόδια στη Γαλλία: Μεγάλη φωτιά στο δημαρχείο της Λιμόζ – Οι διαδηλωτές πυρπόλησαν και περιπολικό
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Φλέγεται η Γαλλία: Μαθητές, αγρότες και «Κίτρινα Γιλέκα» στους δρόμους για την ακρίβεια - Επεισόδια με μασκοφόρους, δακρυγόνα και πυροτεχνήματα
NYT: Τραμπ και Ζελένσκι στα πρόθυρα οριστικής ρήξης – Η στήριξη στον Πούτιν, η εξάρτηση στις ΗΠΑ και το μέλλον του πολέμου
Αλβανία: «Βράζει» η χώρα με νέες διαδηλώσεις και βασικό αίτημα την παραίτηση Ράμα – Βία, φωτιές και συγκρούσεις