Πακιστάν: Βρέθηκε άθικτο το πτώμα άνδρα που αγνοούνταν εδώ και 28 χρόνια – Το «ξεσκέπασε» η τήξη παγετώνα
Ένας βοσκός εντόπισε τυχαία τη σορό μέσα σε παγετώνα – Το κλίμα αλλάζει και αποκαλύπτει τραγωδίες του παρελθόντος.
Μια τραγωδία που είχε ξεχαστεί επί σχεδόν τρεις δεκαετίες αποκαλύφθηκε στο Πακιστάν, εξαιτίας της τήξης των παγετώνων. Το άψογα διατηρημένο πτώμα ενός άνδρα που αγνοούνταν από τον Ιούνιο του 1997 εντοπίστηκε στην απομονωμένη ορεινή περιοχή Κοχιστάν, στα ανατολικά της χώρας.
Το μακάβριο εύρημα έκανε τυχαία ένας βοσκός, ο οποίος βρήκε το σώμα μέσα στον παγετώνα με τα ρούχα του σχεδόν άθικτα στο παγετώνα στο Πακιστάν. Δίπλα του βρισκόταν μία πακιστανική ταυτότητα με το όνομα Naseeruddin, σύμφωνα με το BBC.
Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για έναν άνδρα που είχε εξαφανιστεί πριν από 28 χρόνια, πέφτοντας σε χαράδρα κατά τη διάρκεια χιονοθύελλας.
Pakistan'da 28 yıl önce kaybolan adamın cesedi, dağlık bir alandaki buzullar erimeye başlayınca ortaya çıktı.
Cesedin neredeyse hiç bozulmadığı tespit edildi. pic.twitter.com/AYfhm13VxI
— İhbar (@ihbarmedya) August 6, 2025
Εξαφανίστηκε το 1997 – Τον «κράτησε» ο παγετώνας
Την ημέρα της εξαφάνισής του, ο Naseeruddin ταξίδευε με τον αδελφό του, εγκαταλείποντας το χωριό τους λόγω οικογενειακής διαμάχης. Κάποια στιγμή μπήκε σε μια σπηλιά και δεν επέστρεψε ποτέ. Παρά τις αναζητήσεις τότε, τα ίχνη του χάθηκαν – μέχρι που ο παγετώνας υποχώρησε.
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!