ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Παλέρμο: Πυροβόλησαν εν ψυχρώ 21χρονο – Προσπάθησε να χωρίσει καυγά

Παλέρμο: Πυροβόλησαν εν ψυχρώ 21χρονο – Προσπάθησε να χωρίσει καυγά

Ο δράστης που συνελήφθη τον πυροβόλησε εξ επαφής στο μέτωπο

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Μία φρικτή εν ψυχρώ δολοφονία συνέβη στο Παλέρμο της Ιταλίας, όταν ένας νεαρός άνδρας πυροβολήθηκε εν ψυχρώ την ωρα που προσπάθησε να σταματήσει καβγά.

Η δολοφονία που σόκαρε την Ιταλία, συνέβη το βράδυ του Σαββάτου, 11.10.2025, με τον 21χρονο να πυροβολείται στο κεφάλι στην καρδιά της Πόλης του Παλέρμο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και όσ, γύρω στις 3:30 τα ξημερώματα, μια μικρή ομάδα νεαρών άρχισε να τσακώνεται ανάμεσα στα τραπέζια του μπαρ, που ανήκει στους γονείς του δολοφονημένου Παόλο Ταορμίνα, με το θύμα να προσπαθεί να τους χωρίσει.

Αν και ο νεαρός κατάφερε αρχικά να σταματήσει τον καυγά, ξαφνικά ένας από τους νεαρούς τράβηξε όπλο και τον πυροβόλησε εξ επαφής στο μέτωπο.

Η ομάδα στη συνέχεια έφυγε με μηχανάκια. Ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας συνελήφθη στη συνοικία Ουντιτόρε. Είναι ένας νεαρός, ο Γκαετάνο Μαραντσάνο, που βρισκόταν στο σπίτι του με τη σύντροφό του. Ομολόγησε το έγκλημα στους αστυνομικούς που τον εντόπισαν, σύμφωνα με το unionesarda.it.

«Μα πώς μπορεί να το κάνει αυτό;» φώναξε με απόγνωση η μητέρα του θύματος. «Ποιο ήταν το κίνητρο; Μου κατέστρεψαν τη ζωή. Πώς μπορείς να πυροβολήσεις ένα παιδί στο κεφάλι; Πώς θα ζήσω τώρα; Μου πήρατε την ελπίδα.»

Ζελένσκι: Η Ρωσία χτύπησε την έδρα της ουκρανικής υπηρεσίας εσωτερικής ασφάλειας στο Κίεβο – Βίντεο
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Ζελένσκι: Η Ρωσία χτύπησε την έδρα της ουκρανικής υπηρεσίας εσωτερικής ασφάλειας στο Κίεβο – Βίντεο
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Εμπρησμός στην Marfin: Εισαγγελικό «όχι» στο αίτημα αποφυλάκισης της 46χρονης κατηγορούμενης
Volkswagen σε ιστορική κρίση: Ο κινεζικός εφιάλτης χτυπά την καρδιά της γερμανικής βιομηχανίας, 100.000 θέσεις εργασίας στον αέρα
Θαύμα στο Νεπάλ: Δύο εργάτες βγήκαν ζωντανοί από σήραγγα εννέα ημέρες μετά τις πλημμύρες - Η συγκινητική στιγμή της διάσωσης