ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 19 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Πέρασε και από την αμερικανική Βουλή το «Μεγάλο, Όμορφο Νομοσχέδιο» του Τραμπ

Πέρασε και από την αμερικανική Βουλή το «Μεγάλο, Όμορφο Νομοσχέδιο» του Τραμπ

Περιλαμβάνει φορολογικές περικοπές, ενίσχυση της χρηματοδότησης για το Πεντάγωνο, αλλά και βαθιές περικοπές δαπανών στον τομέα της πρόνοιας

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Οι Ρεπουμπλικάνοι της Βουλής των Αντιπροσώπων υπερψήφισαν το νομοσχέδιο του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για την εσωτερική πολιτική, με σαρωτικές αλλαγές στον τομέα των δαπανών.

Υπέρ του νομοσχεδίου ψήφισαν 218 βουλευτές και κατά 214 βουλευτές.

Το νομοσχέδιο, σύμφωνα με το protothema.gr, πέρασε -έστω και οριακά- από τη Γερουσία, οπότε απομένει η υπογραφή του Τραμπ για να γίνει νόμος του κράτους και να υλοποιηθεί.

Το πακέτο περιλαμβάνει φορολογικές περικοπές και ενίσχυση της χρηματοδότησης για το Πεντάγωνο αλλά και την ασφάλεια των συνόρων. Περιλαμβάνει επίσης αμφιλεγόμενες περικοπές δαπανών, μεταξύ τους την μεγαλύτερη συρρίκνωση του ομοσπονδιακού δικτύου ασφαλείας εδώ και δεκαετίες.

Στην πλατεία του Αγίου Πέτρου ο Πάπας Λέων μετά το εξιτήριο: Ένιωσα τη στήριξή σας, σας ευχαριστώ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Στην πλατεία του Αγίου Πέτρου ο Πάπας Λέων μετά το εξιτήριο: Ένιωσα τη στήριξή σας, σας ευχαριστώ
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Εμάνουελ Μακρόν: Κατακραυγή για τον πρόεδρο ο οποίος διασκέδαζε στη συναυλία της Σελίν Ντιόν την ώρα που η Γαλλία «βράζει»