ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 13 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Σε διαρκή επικοινωνία με τον Τραμπ ο Νετανιάχου: Είμαστε έτοιμοι «για κάθε σενάριο»

Σε διαρκή επικοινωνία με τον Τραμπ ο Νετανιάχου: Είμαστε έτοιμοι «για κάθε σενάριο»

Πρωταρχικοί στόχοι παραμένουν η απομάκρυνση των αποθεμάτων εμπλουτισμένου ουρανίου από το Ιράν και η διάλυση των δυνατότητων της Τεχεράνης να επαναλάβει τη διαδικασία εμπλουτισμού, είπε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Όπως αναφέρει το protothema.gr, είμαστε έτοιμοι «για κάθε σενάριο», τόνισε ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου κατά την έναρξη της συνεδρίασης του συμβουλίου ασφαλείας που συγκάλεσε σήμερα, αφότου ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εκτίμησε πως υπάρχουν αρκετές πιθανότητες για την επίτευξη ειρηνευτικής συμφωνίας με το Ιράν απειλώντας ταυτόχρονα με νέους βομβαρδισμούς.

«Είμαστε σε διαρκή επαφή με τους φίλους μας στις ΗΠΑ. Μιλάω με τον πρόεδρο Τραμπ σχεδόν καθημερινά και θα μιλήσω ξανά μαζί του αργότερα», είπε ο Νετανιάχου. Υπογράμμισε πως υπάρχει «πλήρης συντονισμός» ενεργειών με την Ουάσινγκτον και ότι πρωταρχικοί στόχοι παραμένουν η απομάκρυνση των αποθεμάτων εμπλουτισμένου ουρανίου από το Ιράν και η διάλυση των δυνατότητων της Τεχεράνης να επαναλάβει τη διαδικασία εμπλουτισμού.

Επεισόδια στη Γαλλία: Μεγάλη φωτιά στο δημαρχείο της Λιμόζ – Οι διαδηλωτές πυρπόλησαν και περιπολικό
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Επεισόδια στη Γαλλία: Μεγάλη φωτιά στο δημαρχείο της Λιμόζ – Οι διαδηλωτές πυρπόλησαν και περιπολικό
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Φλέγεται η Γαλλία: Μαθητές, αγρότες και «Κίτρινα Γιλέκα» στους δρόμους για την ακρίβεια - Επεισόδια με μασκοφόρους, δακρυγόνα και πυροτεχνήματα
NYT: Τραμπ και Ζελένσκι στα πρόθυρα οριστικής ρήξης – Η στήριξη στον Πούτιν, η εξάρτηση στις ΗΠΑ και το μέλλον του πολέμου
Αλβανία: «Βράζει» η χώρα με νέες διαδηλώσεις και βασικό αίτημα την παραίτηση Ράμα – Βία, φωτιές και συγκρούσεις