Σκηνές χάους σε σχολικό αγώνα μπάσκετ – 16χρονος έδωσε μπουνιά σε αντίπαλο εξαιτίας της λέξης με την οποία του απευθύνθηκε
Δείτε το βίντεο από το επεισόδιο
Άσχημη κατάληξη είχε ένας σχολικός αγώνας μπάσκετ στην Τζόρτζια των ΗΠΑ, καθώς τα πράγματα ξέφυγαν, με τους παίκτες να πιάνονται στα χέρια.
Ο καβγάς έλαβε χώρα σε ένα κλειστό γήπεδο μπάσκετ, κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού μεταξύ του λυκείου Sonoraville και του Rockmart στις 3 Ιανουαρίου, σύμφωνα με το TMZ. Ένας παίκτης της Rockmart έσπρωξε έναν παίκτη Sonoraville και στη συνέχεια τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο, προτού χτυπήσει με μια δεύτερη γροθιά έναν ακόμη παίκτη από την αντίπαλη ομάδα, όπως φαίνεται σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
— The Daily Sneed™ (@Tr00peRR) January 8, 2025
Πώς ξεκίνησε ο καβγάς
Ο 16χρονος παίκτης της Rockmart υποστηρίζει ότι προκλήθηκε από τον παίκτη της Sonoraville επειδή «τον αποκαλούσε συνέχεια με τη λέξη από n και έτσι έχασε την ψυχραιμία του» (n-word είναι ένας άλλος τρόπος εκφοράς της λέξης nigger, δηλαδή νέγρος). Αυτό ισχυρίστηκε, σύμφωνα με την καταγραφή του περιστατικού στο γραφείο του σερίφη της κομητείας Gordon.
Το βίαιο επεισόδιο σημειώθηκε λιγότερο από τέσσερα λεπτά πριν το τρίτο δεκάλεπτο. Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο παίκτης της Rockmart έσπρωξε στο έδαφος τον αθλητή της Sonoraville, ο οποίος σηκώθηκε πριν χτυπηθεί ξανά από τη γροθιά του πρώτου.
Ένας άλλος παίκτης της Sonoraville μπήκε στη μέση για να επέμβει αλλά δέχτηκε και εκείνος ένα χτύπημα από τον εκτός εαυτού 16χρονο παίκτη. Ο κόσμος στις κερκίδες αναστατώθηκε και άρχισε να φωνάζει ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που κατέβηκαν από τις εξέδρες και τα καθίσματα για να επέμβουν και να αποφευχθούν τα χειρότερα.
Ο παίκτης της Rockmart, τελικά, φαίνεται να συγκρατείται από πολλά άτομα που παρενέβησαν για να λήξει το συμβάν. Παρά την έκταση που έχει πάρει το θέμα λόγω της δημοσίευσης του βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα, από το πρωί της Πέμπτης, κανένα από τα δύο σχολεία δεν έχει εκδώσει κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με αυτό.
Πολλοί είναι εκείνοι, ωστόσο, που καταδικάζουν δημόσια τέτοιες συμπεριφορές και από τις δύο πλευρές, ειδικά σε έναν σχολικό αγώνα, καταγράφει το newsbeast.gr.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Viral η «ιπτάμενη αγελάδα» στις βουνοκορφές στη Γαλλία
Το ζώο είχε παγιδευτεί βαθιά μέσα σε λάσπες σε μια εξαιρετικά δύσβατη και απομακρυσμένη και επιστρατεύτηκε ελικόπτερο, δείτε το βίντεο.
Παιδοκτονία στη Γαλλία: 5χρονη βρέθηκε νεκρή στο Μπλουά – Τη σκότωσε ο πατέρας της και επιχείρησε να αυτοκτονήσει
Οι γονείς είχαν χωρίσει και το παιδί ήταν το Σαββατοκύριακο με τον πατέρα του - Η μητέρα ενημερώθηκε από το σχολείο ότι το κοριτσάκι δεν πήγε και κάλεσε τις Αρχές
Η «Οδύσσεια» του Νόλαν γίνεται βιτρίνα για κυβερνοεπιθέσεις: Δόλωμα για κακόβουλο λογισμικό σε torrents
Χάκερ χρησιμοποιούν torrents δημοφιλών ταινιών, μεταξύ των οποίων και η «Οδύσσεια», ως δόλωμα για τη διανομή malware που επιτρέπει την πρόσβαση σε συσκευές.
Ερντογάν: Ο Τραμπ είναι πολύτιμος φίλος – Να αφήσουμε πίσω τα εμπόδια στην αμυντική βιομηχανία
«Χάρη στη συμβολή του ειλικρινούς και εξαιρετικού διαλόγου που έχουμε με τον πολύτιμο φίλο μου, τον πρόεδρο Τραμπ, έχουμε σημειώσει και συνεχίζουμε να σημειώνουμε σημαντική πρόοδο σε όλους τους τομείς των σχέσεών μας».
6χρονη έσπασε δύο φορές το παγκόσμιο ρεκόρ στον κύβο του Rubik μέσα σε τρεις ημέρες!
H Lian Yunzhi από την Κίνα λύνει τον κύβο σε μόλις 4,27 δευτερόλεπτα.