Σκότωσε «κατά λάθος» τον γιο του που είχε σύνδρομο Down και τον αποτέφρωσε
Κρατείται με εξωφρενική εγγύηση
Η αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε έναν πατέρα για το αποτρόπαιο έγκλημα που διέπραξε, καθώς σκότωσε τον γιο του που είχε σύνδρομο Down και στη συνέχεια τον αποτέφρωσε, υποστηρίζοντας ότι ήταν ατύχημα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Toofab, στις 2 Δεκεμβρίου στο Χιούστον ο Michael Howard ειδοποίησε την αστυνομία, αναφέροντας ότι πριν από 17 ώρες πυροβόλησε τον 20χρονο γιο του Mark Howard στο σπίτι τους, επειδή τον πέρασε για ληστή.
Όταν αντιλήφθηκε το λάθος, πήρε τη σορό και με ένα τρακτέρ τη μετέφερε σε απομακρυσμένο κτήμα του, όπου την αποτέφρωσε, ισχυριζόμενος ότι «αυτό θα ήθελε» ο γιος του. Στη συνέχεια, επέστρεψε στην οικεία, θρήνησε και αποφάσισε να παραδοθεί.
Ωστόσο, οι Αρχές θεωρούν ότι η δολοφονία δεν έγινε «κατά λάθος», επειδή ο Michael ήταν υψηλής λειτουργικότητας, παρά το σύνδρομο Down, οπότε δεν θα μπορούσε να γίνει λάθος από τον πατέρα του.
Επίσης, ψάχνοντας το τηλέφωνο του πατέρα, βρήκαν ότι προηγουμένως τηλεφώνησε στη σύζυγο και στον άλλο γιο τους, προτού καλέσει την αστυνομία, πράξη που παρέλειψε να αναφέρει στις Αρχές, όπως και η οικογένειά του.
Πλέον, ερευνάται το κίνητρο της δολοφονίας, αλλά και ο άλλος γιος, καθώς διαπιστώθηκε ότι πέρασε από το σπίτι μέχρι να φτάσει η αστυνομία, αλλά κανείς δεν ξέρει τι έκανε. Από την άλλη, ο πατέρας κρίθηκε προφυλακιστέος και κρατείται με εγγύηση 10 εκατομμυρίων δολαρίων.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Ράλι στις τιμές ενέργειας: Πρόβλεψη της ΕΚΤ για πετρέλαιο στα 132 δολάρια και φυσικό αέριο στα 130 ευρώ στο κακό σενάριο
Η ΕΚΤ εκτιμά μέση τιμή του πετρελαίου κοντά στα 87 δολάρια και του φυσικού αερίου στα 60 ευρώ στο βασικό σενάριο
Ο Τραμπ αυτοαποθεώνεται και παρουσιάζει τα 25 σημαντικότερα επιτεύγματα της «τρίτης» θητείας του
«Απαγόρευσα στους άνδρες να συμμετέχουν σε γυναικεία αθλήματα» και «έκανα τα αγγλικά την επίσημη γλώσσα των ΗΠΑ», δηλώνει μεταξύ άλλων στα επιτεύγματά του ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Βρετανία: 21χρονος Αλγερινός βίασε κοπέλα στο Λονδίνο και την έψαχνε μετά στο νοσοκομείο – Καταδικάστηκε σε 21χρόνια φυλακή
Την βρήκε ημιλιπόθυμη σε στάση λεωφορείου στο Τσέλσι, την έσυρε σε έναν παράδρομο και τη βίασε σε σημείο ανάμεσα σε σταθμευμένα αυτοκίνητα τον Ιούλιο του 2024
Συναγερμός στη Σαουδική Αραβία: Πυκνός μαύρος καπνός κοντά στο αεροδρόμιο του Ριάντ – Δείτε βίντεο
Την πληροφορία δεν έχει σχολιάσει η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας.
Νέα έκθεση ΟΗΕ: Οι ΗΠΑ ίσως «διέπραξαν εγκλήματα πολέμου στο Ιράν εξαπολύοντας επιθέσεις αδιακρίτως»
Η Ανεξάρτητη Διεθνής Αποστολή Εξακρίβωσης Στοιχείων αναμένεται να παρουσιάσει τα πορίσματά της για τις ΗΠΑ και το Ιράν τη Δευτέρα στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ.
CNN: Λάθος πληροφορία από ΑΙ λίγο έλειψε να ξεκινήσει πόλεμο των ΗΠΑ με την Κίνα
Σύμφωνα με μία από τις πηγές, περιστατικά στα οποία η AI παράγει λανθασμένες πληροφορίες, γνωστά ως «hallucinations», δεν αποτελούν μεμονωμένο φαινόμενο.