«Στρίμωξαν» μπροστά στον άνδρα της υπουργό του Τραμπ στη Βουλή: «Κάνατε σεξ με υφιστάμενό σας;»
Πιεστικές ερωτήσεις δέχθηκε η υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, Κρίστι Νόεμ, από βουλευτές των Δημοκρατικών για τη φημολογούμενη ερωτική σχέση της με στενό της συνεργάτη.
Αφορμή αποτέλεσαν δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι η αποκαλούμενη από επικριτές της «Barbie του υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας» και ο Κόρι Λεβαντόφσκι έχουν δεσμό, μολονότι και οι δύο είναι παντρεμένοι.
Κατά τη διάρκεια ακρόασης στη Βουλή των Αντιπροσώπων, η Δημοκρατική βουλευτής Σίντνεϊ Κάμλαγκερ-Νταβ ρώτησε ευθέως τη Νόεμ εάν είχε σεξουαλικές σχέσεις με τον Λεβαντόφσκι κατά τη διάρκεια της θητείας της στο υπουργείο.
Kamlager-Dove: During you tenure at DHS, have you had sexual relations with Corey Lewandowski?
Noem: I am shocked we are peddling tabloid garbage. pic.twitter.com/aoyNEcSuMu
— Acyn (@Acyn) March 4, 2026
Η Νόεμ αρνήθηκε να απαντήσει ενόρκως στην ερώτηση, χαρακτηρίζοντας τις κατηγορίες «σκουπίδια των ταμπλόιντ» και «προσβλητικές». «Δεν πρόκειται να απαντήσω σε τέτοιου είδους ανοησίες» δήλωσε, προκαλώντας, σύμφωνα με το iefimerida.gr, νέα ένταση στην αίθουσα.
«Θα έπρεπε να είστε σε θέση να απαντήσετε όταν κάποιος ρωτά αν εσείς ή οποιοσδήποτε ομοσπονδιακός αξιωματούχος πλαγιάζει με υφιστάμενό του» αντέτεινε η Δημοκρατική βουλευτής, με την υπουργό Εσωτερικής Ασφάλειας να επιμένει: «Πρόκειται για σκουπίδια»!
Η Νόεμ εμφανίστηκε στην ακρόαση με τον σύζυγό της, Μπράιον Νόεμ, ο οποίος καθόταν πίσω της καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.
New: DHS Secretary Kristi Noem misled Congress about the powers of her controversial top aide Corey Lewandowski, according to records reviewed by ProPublica and four current and former DHS officials. https://t.co/SnZdNMuEiU
— ProPublica (@propublica) March 4, 2026
Κύκλοι του υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας εκτιμούν ότι η παρουσία του είχε στόχο να στείλει μήνυμα ενότητας προς τα ΜΜΕ, καθώς οι φήμες για τη σχέση της γυναίκας του με τον Λεβαντόφσκι συνεχίζουν να ασκούν πολιτική και επικοινωνιακή πίεση στην υπουργό του Τραμπ.
Κριτική για τα προνόμια της υπουργού του Τραμπ και τον ρόλο του συμβούλου της
Στη διάρκεια της ακρόασης, άλλο στέλεχος των Δημοκρατικών, ο βουλευτής Τζέιμι Ράσκιν, κατήγγειλε ότι ο Λεβαντόφσκι φέρεται να απέλυσε προσωρινά έναν πιλότο επειδή είχε ξεχαστεί μια κουβέρτα της Νόεμ σε κυβερνητικό αεροσκάφος, πριν ο πιλότος επαναπροσληφθεί.
Η υπουργός του Τραμπ έχει επίσης δεχθεί κριτική για τη χρήση πολυτελούς ιδιωτικού τζετ, καθώς η αμφιλεγόμενη υπηρεσία Μετανάστευσης και Τελωνείων των ΗΠΑ, γνωστή ως ICE, που υπάγεται στο υπουργείο της, έχει μισθώσει για μήνες ένα Boeing αξίας περίπου 70.000.000 δολαρίων.
Ο Λεβαντόφσκι υπηρετεί στο υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας ως «ειδικός κυβερνητικός υπάλληλος», μια προσωρινή θέση που επιτρέπει σε εξωτερικούς συνεργάτες να εργάζονται στην ομοσπονδιακή διοίκηση χωρίς να εγκαταλείπουν τον ιδιωτικό τομέα. Ωστόσο, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου, ο σύμβουλος φέρεται να έχει αποκτήσει υπερβολική επιρροή, εγκρίνοντας ακόμη και κυβερνητικά συμβόλαια αξίας εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων και δίνοντας οδηγίες σε ανώτερους αξιωματούχους εκ μέρους της Νόεμ.
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!