ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 12 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Θρίλερ με την 15χρονη Αλίκη Καλλέργη που αγνοείται μετά τη φωτιά στο Κραν Μοντανά στην Ελβετία: «Δεν έχει ταυτοποιηθεί, προσευχηθείτε» λέει ο αδερφός της

Θρίλερ με την 15χρονη Αλίκη Καλλέργη που αγνοείται μετά τη φωτιά στο Κραν Μοντανά στην Ελβετία: «Δεν έχει ταυτοποιηθεί, προσευχηθείτε» λέει ο αδερφός της

Ο κολλητός φίλος της κοπέλας έγραψε στο Instagram πως η σορός της κοπέλας ταυτοποιήθηκε, κάτι που το διέψευσε ο αδερφός της: «Δεν έχει αναγνωριστεί ακόμη, παρακαλώ προσευχηθείτε μέχρι την τελευταία στιγμή», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Συνεχίζεται το θρίλερ για την 15χρονη Αλίκη Καλλέργη η οποία συνεχίζει να αγνοείται μετά την φονική φωτιά στο μπαρ στο Κραν Μοντανά στην Ελβετία  την Πρωτοχρονιά, παρά τις αρχικές πληροφορίες πως είχε ταυτοποιηθεί η σορός της.

Νωρίτερα ο κολλητός φίλος της κοπέλας που αγνοείται μετά την  φωτιά στο μπαρ στο Κραν Μοντανά στην Ελβετία έγραψε στο Instagram πως η σορός της κοπέλας ταυτοποιήθηκε, κάτι που το διέψευσε ο αδερφός της αποτέλεσμα να σβήσει την ανάρτηση.

«Ευχαριστώ όλους όσοι αναδημοσίευσαν το story μου για την αναζήτηση του αγαπημένου μου προσώπου. Δυστυχώς, μας άφησε», ήταν η ανάρτησή του στο Instagram, η οποία σβήστηκε μετά από μια ώρα περίπου. elvetia fwtia

Επίσης ο αδερφός της άτυχης κοπέλας με story στο Instagram έκανε ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία μαζί με μια καρδιά και ένα λευκό περιστέρι.

Ο Ρομαίν και η 15χρονη αδερφή του Αλίκη που σκοτώθηκε από τη φωτιά στο Κραν Μοντανά
Ο Ρομαίν και η 15χρονη αδερφή του Αλίκη που σκοτώθηκε από τη φωτιά στο Κραν Μοντανά

Στη συνέχεια όμως και αυτός προχώρησε σε διευκρινιστική ανάρτηση με την με την οποία διαψεύδει πως έχει αναγνωριστεί η σορός της αδερφής του. fwtia elvetia

«Η Alice δεν έχει αναγνωριστεί ακόμη, παρακαλώ προσευχηθείτε μέχρι την τελευταία στιγμή», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σκέψεις Ερντογάν για εισβολή στο Ιράν με τη δικαιολογία προσφυγικών ροών – Οι υπολογισμοί και οι πιέσεις
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Σκέψεις Ερντογάν για εισβολή στο Ιράν με τη δικαιολογία προσφυγικών ροών – Οι υπολογισμοί και οι πιέσεις