ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Το Ιράν καλεί τους κατοίκους του Ισραήλ να εκκενώσουν – Οι Φρουροί της Επανάστασης λένε ότι εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον ισραηλινών αεροπορικών βάσεων

Το Ιράν καλεί τους κατοίκους του Ισραήλ να εκκενώσουν – Οι Φρουροί της Επανάστασης λένε ότι εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον ισραηλινών αεροπορικών βάσεων

«Τιμωρητικές επιχειρήσεις θα διεξαχθούν σύντομα» λέει ο αρχηγός του γενικού επιτελείου ενόπλων δυνάμεων του Ιράν.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

O αρχηγός του γενικού επιτελείου ενόπλων δυνάμεων του Ιράν, Αμπντολραχίμ Μουσαβί, κάλεσε σήμερα (17.06.2025) τους κατοίκους των μεγάλων πόλεων του Ισραήλ, Χάιφα και Τελ Αβίβ να τις εκκενώσουν, προειδοποιώντας για επικείμενες «τιμωρητικές» επιθέσεις.

«Τιμωρητικές επιχειρήσεις θα διεξαχθούν σύντομα», είπε ο Μουσαβί σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του που πρόβαλε το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο του Ιράν, την πέμπτη ημέρα της φονικής στρατιωτικής αντιπαράθεσης, που ξεκίνησε την Παρασκευή μετά τη μαζική επίθεση που εξαπέλυσε το Ισραήλ.

Αναφερόμενος στο Ισραήλ, ο Μουσαβί δήλωσε ότι «οι κάτοικοι των κατεχόμενων εδαφών (Ισραήλ), ιδίως στο Τελ Αβίβ και τη Χάιφα, ενθαρρύνονται θερμά να εγκαταλείψουν αυτές τις περιοχές για τη δική τους ασφάλεια».

Λίγο νωρίτερα, οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν ανακοίνωσαν πως εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον ισραηλινών αεροπορικών βάσεων απ’ όπου, σύμφωνα με τους ίδιους, μαχητικά αεροσκάφη απογειώθηκαν για να βομβαρδίσουν την ιρανική επικράτεια.

«Σε αυτό το νέο κύμα επιθέσεων, μία πυραυλική επιχείρηση μεγάλης κλίμακας διεξήχθη εναντίον αεροπορικών βάσεων του στρατού του σιωνιστικού καθεστώτος, οι οποίες είναι οι βάσεις απ’ όπου μαχητικά αεροσκάφη του καθεστώτος απογειώνονται προς την αγαπημένη χώρα μας», είπαν οι Φρουροί σε ανακοίνωση που μετέδωσε το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο του Ιράν.

Πηγή: newsit.gr

Νέα πρόκληση Φιντάν για τα νησιά: Αν η Ελλάδα το παρακάνει, τότε η ισχύς της Τουρκίας είναι γνωστή σε όλους
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Νέα πρόκληση Φιντάν για τα νησιά: Αν η Ελλάδα το παρακάνει, τότε η ισχύς της Τουρκίας είναι γνωστή σε όλους
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Ο Τραμπ αυτοαποθεώνεται και παρουσιάζει τα 25 σημαντικότερα επιτεύγματα της «τρίτης» θητείας του
Βρετανία: 21χρονος Αλγερινός βίασε κοπέλα στο Λονδίνο και την έψαχνε μετά στο νοσοκομείο – Καταδικάστηκε σε 21χρόνια φυλακή
Νέα έκθεση ΟΗΕ: Οι ΗΠΑ ίσως «διέπραξαν εγκλήματα πολέμου στο Ιράν εξαπολύοντας επιθέσεις αδιακρίτως»